Ανεξάρτητα από το ποιος είσαι ή πιο δρόμο έχεις επιλέξει σε κάποιο σημείο στη ζωή σου θα χρειαστείς κάποιον να σταθεί πλάι σου έτσι λοιπόν , έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση που διοργανώνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη Πέμπτη 30/11/2017 στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων από τις 11.30 πμ έως τις 4.00 μμ.

Το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πάτρας στα πλαίσια της διαρκούς κοινωνικής του προσφοράς, συγκεντρώνει «δώρα αγάπης και ζωής», για τα παιδιά που βιώνουν το παιχνίδι της ζωής, με το δικό τους τρόπο.Στάσου και εσύ πλάι τους μαζί μας.

Μαζεύουμε δώρα, παλιά και καινούργια παιχνίδια και τα προσφέρουμε στα ιδρύματα της Πάτρας. Πολλά παιδιά από τα ιδρύματα, θα νιώσουν την αγάπη και την συμπαράσταση των ανθρώπων γύρω τους, μέσα από αυτήν την επικοινωνία.

Ταυτόχρονα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του οργανισμού ‹‹Tο Χαμόγελο του Παιδιού››, συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης, για να περάσουν όλα τα παιδιά «Καλά Χριστούγεννα», έτσι δημιουργούμε σταθμό συγκέντρωσης όπου θα μπορείτε να φέρετε τα κάτωθι:

ΛΙΣΤΑ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Γάλα εβαπορέ, Λάδι, Ρύζι, Όσπρια, Αλεύρι, Σάλτσα τομάτας, Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί), Πουρές, Βρεφικές κρέμες, Βρεφικό γάλα, 
Είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες 4-5 νούμερο, μωρομάντιλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος),
Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη κλπ), 
Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), 
Είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων), 
Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας).

Για να χαρίσουμε όμως χαμόγελα θα πρέπει να χαμογελάμε και εμείς!

Γι’ αυτό στην πλατεία θα σας περιμένουν παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ραντεβού λοιπόν Πλατεία Υψηλών Αλωνίων 11:30 το πρωί της Πέμπτης!

«Η δύναμη του κόσμου κρύβεται εκεί έξω….»