Ετοιμάζουμε ένα διήμερο βιωματικό σεμινάριο βασισμένο στις δημιουργικές τεχνικές της δραματοθεραπείας, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία παίζοντας και δημιουργώντας να έρθουν σε επαφή με δυνατά τους κομμάτια που έχουν μάθει να αγνοούν, που δεν πιστεύουν στην ύπαρξή τους ή τα υποτιμούν. Με εργαλεία το σώμα, το συναίσθημα, την αλληλεπίδραση, τη ζωγραφική, τους ρόλους, τις ιστορίες και τα παραμύθια οι συμμετέχοντες θα επεξεργαστούν (βιώνοντας πρώτα)ερωτήματα όπως: "Με βλέπω ολόκληρο; Τι σημαίνει για μένα η δύναμη; Αντικρύζω τις δυνατότητές μου; Ποια είναι τα εμπόδια που μου κρύβουν τη θέα; Ποια είναι τα δυνατά μου κομμάτια και πώς μπορώ να τα αγκαλιάσω;".

Το σεμινάριο θα διαρκέσει συνολικά οχτώ ώρες (4 το Σάββατο & 4 την Κυριακή) και ενδείκνυται για όλους είτε βρίσκονται σε θεραπεία είτε όχι, είτε είναι νεαροί είτε μεγαλύτεροι σε ηλικία, είτε πιστεύουν ότι έχουν δημιουργικά ταλέντα είτε όχι. Απαραίτητη προϋπόθεση η διάθεση να μάθει κανείς για τον εαυτό του μέσω ενός διαφορετικού τρόπου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για κράτηση θέσης μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συντονίστρια στο 2610 240684. Για να κατοχυρωθεί η θέση σας προκαταβάλετε το μισό ποσό μέχρι και τρεις μέρες πριν το σεμινάριο.
Ημερομηνίες : Σάββατο 2/12
Κυριακή 3/12
Ώρα: 10.00 -14.00
Κόστος : 50 € / 40 € για ανέργους, φοιτητές και θεραπευόμενους
Τοποθεσία : Πλατεία Γεωργίου Α 6
Στοιχεία επικοινωνίας : τηλέφωνο: 2610 240 684
facebook: Ράνια Πανουργιά Ψυχολόγος - Innerpaths
email: [email protected]
Συντονίστρια : Ράνια Πανουργιά, Κλινική Ψυχολόγος MSc
Εκπαιδευόμενη Δραματοθεραπεύτρια