Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη του "Επιμελητήριο για Όλους", τονίζοντας τα εξής:

Με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργο Κουτρουμάνη, συναντήθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Παναγιώτης Κρίκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Συμβούλους του Συνδυασμού του «Επιμελητήριο για όλους», συνεχίζοντας τις διαδοχικές επαφές του με τους παραγωγικούς φορείς και τους θεσμικούς παράγοντες της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Κρίκης, κατά την άκρως εποικοδομητική συνάντηση του με τον κ. Κουτρουμάνη, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η πραγματική οικονομία στο νομό Αχαΐας, αλλά κυρίως για τις προοπτικές εφαρμογής προωθητικών εργαλείων προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης και αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Επιμελητήριο Αχαιός, προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο επικεφαλής του «Επιμελητηρίου για όλους» είχε την ευκαιρία να δεσμευτεί και πάλι, ότι από τις 12 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο Αχαΐας θα έχει ανοικτές τις πόρτες του προς όλες τις επιχειρήσεις με ίσες ευκαιρίες και ενημέρωση, ενώ παράλληλα θα επιζητήσει τον ουσιαστικό διάλογο και την αρωγή από όλους τους θεσμικούς φορείς, με στόχο να ενδυναμωθούν οι μοχλοί στήριξης των χιλιάδων μελών του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Νέα συνάντηση των υποψηφίων του Συνδυασμού

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, η νέα συνάντηση των υποψηφίων Συμβούλων του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους», με τον επικεφαλής της Παράταξης κ. Παναγιώτη Κρίκη, να εκφράζει την πεποίθησή του, ότι στις 11 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο Αχαΐας εισέρχεται σε μία νέα παραγωγική περίοδο αναδημιουργίας, διαφάνειας και εξωστρέφειας.

Όπως σημείωσε ο κ. Κρίκης «πρώτιστο μέλημά μας την επόμενη ημέρα των εκλογών, θα είναι το «άνοιγμα» του Επιμελητηρίου στο σύνολο των μελών του, κάτω από το τρίπτυχο «Ισονομία, Διαφάνεια- Αποτελεσματικότητα».

Είναι καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας και θα είμαστε εμείς που ως νέα Διοίκηση, θα ανοίξουμε τις κλειστές πόρτες του φορέα σε όλες τις αποκλεισμένες από την απερχόμενη διοίκηση, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες της περιοχής.

Τα μηνύματα που εισπράττουμε από τις περιοδείες μας σε ολόκληρο το νομό είναι πολύ αισιόδοξα για την Παράταξή μας. Πηγαίνουμε εκεί, που ο απερχόμενος Πρόεδρος και η διοίκησή του, δεν έχουν φανεί ακόμα, υπό το βάρος φυσικά της 6ετούς απουσίας τους. Και αυτό τα λέει όλα…».

Χωρίς απάντηση τα δήμοσια ερωτήματα

Χωρίς απάντηση ακόμα, τα δημόσια ερωτήματα για την «Αναπτυξιακή» του Επιμελητηρίου Αχαίας. Επειδή απάντηση δεν υπήρξε από την απερχόμενη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, σε κρίσιμα ερωτήματα που έθεσε δημόσια το «Επιμελητήριο για όλους» σε σχέση με την «Αναπτυξιακή», η Παράταξη του κ. Κρίκη επαναφέρει αυτά τα ερωτήματα:

-Ποιες είναι οι επιχορηγήσεις του Επιμελητηρίου προς την Αναπτυξιακή;

-Γιατί δεν δημοσιεύεται χωριστός ισολογισμός της Αναπτυξιακής;

-Πόσα άτομα απασχολούνται στην Αναπτυξιακή, με ποιες διαδικασίες προσλήφθηκαν και με τι συμβάσεις απασχολούνται; Αυτές τις ερωτήσεις θα τις επαναλαμβάνουμε καθημερινά μέχρι να πάρουμε απάντηση.