Τον γνωρίζαμε από τις μουσικές επιτυχίες του, κατά το παρελθόν και μας ξανασυστήθηκε φέτος στην σκηνή του The Voice of Greece στο Σκάϊ.!

Ο Γιάννης Μπέκας βρίσκεται στα καλύτερα του αυτή τη σεζόν τα οποία βέβαια απολαμβάνει στην Πάτρα όπου και εμφανίζεται...

Στην μουσική σκηνή του Apotheosis Stage τον συναντάμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο όπου ηγείται ενός υπέροχου καλλιτεχνικού σχήματος που απογειώνει τους θαμώνες.

Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του ο τραγουδιστής ανέφερε πως "Το Apotheosis Stage αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό από τον Γιάννη Ροδόπουλο σε μουσική επιμέλεια του Γιάννη Αναγνωστόπουλου".


Ο πρωταγωνιστής από το "Τhe Voice Greece" στον Σκάι Γιάννης Μπέκας, συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην πόλη της Πάτρας στην οποία μάλιστα έχει κάνει και καλούς φίλους.

Φίλους που κάθε βράδυ διασκεδάζουν στα τραπέζια και στο μπαρ τραγουδώντας αγαπημένα τους κομμάτια. Τόσο ο Γιάννης Μπέκας όσο και η υπόλοιπη ομάδα του νυχτερινού κέντρου, δηλαδή οι Ευδοκία Παπαδοπούλου, Άρης Βανταράκης, Μαρία Παπαδοπούλου, Εύα Γεωβάνου, Άκης Παναγιωτίδης & Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ απογειώνουν την διασκέδαση μας και ετοιμάζονται για την εορταστική περίοδο που είναι γεμάτη εκπλήξεις.
 
Όσο για τον αγαπημένο τραγουδιστή; Πηγαινοέρχεται Πάτρα - Αθήνα και Apotheosis Stage - The Voice για όλους εμάς...

Γιάννης Μπέκας - Τολμώ + Ιntro | The Voice of GreeceΓιάννης Μπέκας - Το Σ' αγαπώ | Giannis Mpekas - To S'agapo