Περάσαν υπέροχα!

Μέσα σε ατμόσφαιρα τρελού κεφιού και νεανικών αναμνήσεων, εφοδιασμένες με πολύ καλή διάθεση αλλά και φωτογραφίες ξεφάντωσαν οι απόφοιτες του 2ου Λυκείου Θηλέων Πάτρας.

Το πολύ ωραίο party και για την ακρίβεια reunion είχαν οργανώσει από κοινού η Αλεξάνδρα Σουβαλιώτη και η Παναγιώτα Μπουρούνη!

Οι δύο γυναίκες που είχαν βάλει πείσμα να βρεθούν ξανά με τις παλιές τους συμμαθήτριες και φίλες κίνησαν "γη και ουρανό" ξετρύπωσαν τα παλιά αρχεία του Λυκείου Θηλέων και κατάφεραν να εντοπίσουν τις τότε μαθήτριες του σχολείου που αποφοίτησαν το 1979...

Ήταν μάλιστα τέτοια η προσπάθεια που το ξεκίνημα έγινε τον περασμένο Μάιο, που σκάλισαν τις φωτογραφίες του σχολείου με τις μαθήτριες όλων των τμημάτων.

Και τελικά άξιζε τον κόπο! Η βραδιά ήταν ξεχωριστή και θύμιζε κάτι από τα παλιά ραντεβού στα party των σπιτιών. Είχε τουλάχιστον την ζεστασιά και την οικειότητα μιας οικογενειακής συγκέντρωσης.


Περισσότερες από 50 συμμαθήτριες βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου στον πολυχώρο Ιφιγένεια με κάποιες μόνο απουσίες λόγω άλλων υποχρεώσεων...

Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και απόφοιτη του 2ου Λυκείου Θηλέων Βάνα Θεοδωράτου μαζί με τις οικοδέσποινες υποδέχθηκαν τα κορίτσια με live έντεχνη μουσική και καλό φαγητό. Η επίσης ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι ακόμα μια συμμαθήτρια τους, η Αυγούστα Παρασκευοπούλου τραγούδησε για τους καλεσμένους στο reunion.

H βραδιά αν και ξεκίνησε με πολύ συγκίνηση και αυτό γιατί προβλήθηκε ένα αναμνηστικό video με τις φωτογραφίες "από τα περασμένα" σε επιμέλεια του Γιώργου Τουλιάτου, τελείωσε τα ξημερώματα με τραγούδι και τις Αλεξάνδρα Σουβαλιώτη, Μαρία Σονικιάν και Αθηνά Χρυσανθοπούλου να παίρνουν το μικρόφωνο εναλλάξ και να αποθεώνονται σε ένα φουλ διασκεδαστικό κλίμα.

Η κοριτσοπαρέα του 2ου Λυκείου Θηλέων υποσχέθηκε το επόμενο reunion να είναι πιο σύντομα... Μάλιστα έπεσε στο τραπέζι και η ιδέα μιας εκδρομής όπως τότε που μικρά κορίτσια ονειρεύονταν το μέλλον και χαιρόντουσαν με τις καλύτερες τους φίλες σε όμορφα μέρη της πόλης. 

Δείτε φωτογραφίες, ενώ ακολουθεί στην συνέχεια όλο το φωτογραφικό album της Νικόλ Λουκίδη από αυτή την μοναδική βραδιά.


Αλεξάνδρα Σουβαλιώτη και η Παναγιώτα Μπουρούνη!

Αλεξάνδρα Σουβαλιώτη και η Παναγιώτα Μπουρούνη!

Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο) Της "κακομοίρας" στο Reunion του 2ου Θηλέων Πάτρας (φωτο)