«Καταραμένα μπλουζ για ραγισμένες καρδιές, σκληρό στακάτο καθαρόαιμο rock 'n' roll, στίχους με νόημα, φωνές με δόνηση, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα σε ότι μισούμε να αγαπάμε».

Αν η εμφάνιση των Paradise και του Sivert Høyem, το βράδυ της Παρασκευής στον χώρο της Αίγλης είχε λεζάντα, η παραπάνω θα αποτύπωνε με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο μοναδικό αυτό live.

Ήταν μία ανεπανάληπτη στιγμή η εμφάνιση ενός τέτοιου συγκροτήματος, όπως οι Paradise, στην Πάτρα, με την φωνή ενός υπέροχου και μοναδικού τραγουδιστή του Sivert Høyem, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αγαπήσει μέσα από τους Madrugada.


Οι Paradise, o Sivert Høyem (Madrugada), o Rob Ellis (PJ Harvey), o Simone Butler (Primal Scream)και o Rob McVey (Marianne Faithfull band), έχοντας ξεκινήσει τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη, συμπεριέλαβαν και την Πάτρα στα live που θα δώσουν στην χώρα μας.

Οι Πατρινοί που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον χώρο της Αίγλης, το βράδυ της Παρασκευής, πήραν μία γεύση από το μυστήριο την αινιγματικότητα και την σκοτεινότητα που διέπει τη μουσικής αυτής της μπάντας, που μέσα από τα τραγούδια της και τις εμφανίσεις της γεννά θεούς και δαίμονες.

Γεννά θεούς και δαίμονες, σκοτώνοντας όμως κάθε τι μικρό, εφήμερο μπορεί να υπάρχει μέσα μας. Που ξέρετε, άλλωστε; Ο παράδεισος μπορεί να είναι κάπως έτσι, έχοντας ένα φως και κάπου βαθιά μέσα του μία σκιά που κρύβεται και ξυπνά μόνο με τέτοιες μουσικές!