Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το παγοδρόμιο άνοιξε για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Ήδη στον πολυχώρο της Veso Mare ξεκίνησαν να στεκιάζουν όλοι όσοι αγαπούν τον πάγο και ιδιαίτερα το πατινάζ.

Σε μια μεγάλη πίστα ανάβει η "φλόγα" της διασκέδασης και του αθλητισμού και μάλιστα μέχρι τις 30 Ιανουαρίου...


Το Ice Park Patras είναι ανοιχτό για όλους όσος διψούν για ψυχαγωγία από τις 10:30 το πρωί και όλη την ημέρα.

Αυτό σημαίνει πως γονείς με τα παιδιά τους, παρέες και ζευγάρια μπορούν να δοκιμάσουν να κάνουν τις φιγούρες τους πριν ή μετά τα ψώνια στον πολυχώρο αλλά και πριν μπουν στον κινηματογράφο.

Οι εκπαιδευτές έχουν βάλει τα πατίνια τους και περιμένουν άπαντες αρχάριους ή μη για να τους διδάξουν πατινάζ με ασφάλεια και πολύ διάθεση...

Το νέο παγοδρόμιο της Πάτρας ήρθε για να αγκαλιάσει τα Χριστούγεννα που τουλάχιστον στο μυαλό μας είναι συνδεδεμένα με το χιόνι και τον πάγο. Θα μας κρατήσει μάλιστα συντροφιά τις επόμενες ημέρες με ξεχωριστές δραστηριότητες που θα κάνουν τις γιορτές να... τσουλήσουν πιο ευχάριστα.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως είναι από τις οικονομικότατες δραστηριότητες για οικογένειες και όχι μόνο, αφού τα 30 λεπτά στην παγοπίστα κοστίζουν 5 ευρώ διεκδικώντας μάλιστα και τον τίτλο του πιο φθηνού παγοδρομίου της χώρας.


«Μεταμορφώστε» φέτος τις γιορτινές σας ημέρες στο μαγικό χώρο του Ice Park Patras που προσθέτει επιπλέον παραμυθένιες πινελιές στα Χριστούγεννα!

Υ.Γ. Οι δωρεάν θέσεις στάθμευσης βρίσκονται στα πόδια σας ενώ μην ξεχνάτε πως όσο οι μικροί κάνουν σλάλομ στην πίστα οι μεγάλοι μπορούν να πίνουν τον καφέ τους στις καφετέριες που στεγάζονται στον πολυχώρο!

Info:

Ακτή Δυμαίων 18

Ωράριο: 10:30 π.μ. - 12:30 π.μ.