Είναι δύσκολο να ανοίγεις την καρδιά σου σε έναν δημοσιογράφο…

Ειδικότερα αν είσαι ένας εκ των περιβόητων κακοποιών!

Στο βιβλίο του «Οι Αστέρες του Εγκληματικού Πανθεόυ, όπως τους έζησα» ο καταξιωμένο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος γράφει τις ιστορίες των διαβόητων κακοποιών που η αστυνομία και η Δικαιοσύνη τους κατέταξε στο εγκληματικό πάνθεον.

Την παρουσίαση του βιβλίου του πραγματοποίησε στην Πάτρα το απόγευμα της Παρασκευής. Η αίθουσα του ξενοδοχείου «Βυζαντινό» γέμισε με κόσμο για να ακούσουν από κοντά τον κ. Σόμπολο να μιλά για τους ληστές που ξοδεύουν τα χρήματά τους στα μπουζούκια και ράβουν τα χείλη τους με βελόνα και κλωστή, κατά συρροήν δολοφόνοι που σκοτώνουν για ευχαρίστηση, ευγενικοί διαρρήκτες και ιδεολόγοι της παρανομίας, ανθρωποκυνηγητά, κινηματογραφικές αποδράσεις με ελικόπτερα, επεισοδιακές συλλήψεις και άλλα πραγματικά περιστατικά που απασχόλησαν τις αρχές και τα ΜΜΕ και συγκλόνισαν το Πανελλήνιο.

Δημοσιογράφοι, αστυνομικοί και βιβλιόφιλοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση ενώ στο πάνελ των ομιλητών είδαμε τον κ. Απόστολο Κατσιφάρα (Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας), Αδαμάντιο Μητρόπουλο (Υποστράτηγος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας), Νικόλαο Ρουμελιώτη (Πύραρχος, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας) και την δημοσιογράφο και καθηγήτρια στο Παν/μιο Πελοποννήσου Γιώτα Αντωνοπούλου που συντόνισε την εκδήλωση. Το «παρών» έδωσε και ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ.... Χρυσόστομος.


Πάσσαρης, Ροχάμης, Βενάδρος, Παπαχρόνης, Λυμπέρης, Κατσούλας και ιστορίες πολλών  ακόμα  αποδίδονται μοναδικά μέσα από την ματιά και την πένα του δημοσιογράφου που ήξερε πάντα να κεντάει τις λέξεις.

Ο Πάνος Σόμπολος γράφει, χωρίς να καταδικάζει, χωρίς να αθωώνει.

Όπως έκανε πάντα και του αποδόθηκε ο τίτλος του «Πρύτανη» του αστυνομικού ρεπορτάζ στην Ελλάδα!

Δείτε τις φωτογραφίες και τα video του patrasevents.grΠαρουσίαση Βιβλίου Πάνος Σόμπολος @Πάτρα


Οι Αστέρες του Εγκληματικού Πανθέου, όπως τους έζησα - Πάνος Σόμπολος @Πάτρα