To χειροκρότημα του κόσμου εισέπραξε η ομάδα της Achaia Racing Team των Αρσακείων Σχολείων της Πάτρας, σε εκδήλωση που έγινε στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Η εκδήλωση είχε τον χαρακτήρα παρουσίασης των μελών της ομάδας και την βράβευση των όσων βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της. Τα μέλη της ομάδας απαρτίζονται από μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου του Αρσακείου και έχει μία σταθερή παρουσία στους διαγωνισμούς «F1 In Schools».

Οι διαγωνισμοί αυτοί περιλαμβάνουν την έρευνα, την κατασκευή, αλλά και το αγωνιστικό στοιχείο. Η ΑRT, όπως είναι το προσωνύμιο της, κατάφερε στους φετινούς παγκόσμιους τελικούς του διαγωνισμού F1 In Schools που πραγματοποιήθηκαν στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, να πάρει την 22η θέση ανάμεσα σε 51 ομάδες.

Στην εκδήλωση που έγινε με την παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα και του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου, τα μέλη της ομάδας μίλησαν για τους στόχους που έχουν πετύχει, παλιά μέλη μίλησαν για την  πορεία της και το πώς ξεκίνησε, ενώ φάνηκε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να φέρει νέες διακρίσεις και επιτυχίες.