Μετά από πρόσκληση - πρόταση του προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, το Παράρτημα Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας οργανώνει, σε συνεργασία με το παράρτημα της Αντικαρκινικής του Αιγίου και τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, εκδήλωση με θέμα:

"Ενημέρωση για την πρόληψη του Καρκίνου", που θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ., στην αίθουσα ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, στην Πλατεία Αγίας Λαύρας (Πολυχρονιάδου 8), στο Αίγιο.

 Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στον καρκίνο του Μαστού. Στην αναγκαιότητα της συνεχούς ενημέρωσης για το μείζον αυτό θέμα, θα αναφερθούν με χαιρετισμό τους, η πρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας Νατάσα Ράγιου, καθώς και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Αιγίου Νίκος Μαγκανιώτης.

 Ομιλητές:

- KOYPEΛHΣ ΘEOΔΩPOΣ ΠAΘOΛOΓOΣ - OΓKOΛOΓOΣ, ΔΙΕΥΘΥNTHΣ OΓKOΛOΓIKHΣ KΛINIKHΣ OΛYMΠIOY ΘEPAΠEYTHPIOY ΠΑΤΡΩΝ (ΠPOΛHΨH KAI EΓKAIPH ΔIAΓNΩΣH ΤΟΥ KAPKINOΥ TOY MAΣTOY).

- XPIΣTOΠOYΛOY AΘHNA ΔΙΕΥΘΥNTPIA ΠAΘOΛOΓIKHΣ OΓKOΛOΓIAΣ OΓKOΛOΓIKHΣ MONAΔAΣ ΓEN. NOΣ. ΠATPΩN AΓIOΣ ANΔPEAΣ - ΔIΔAKTΩP IATPIKHΣ ΣXOΛHΣΠAN/MIOY ΠATPΩN (Cancer moonshot : TO TEΛOΣ TOY KAPKINOY - MYΘOΣH ΠPAΓMATIKOTHTA ; )

- KOΓKOΛH MAPIA KΛINIKH ΔIAITOΛOΓOΣ XAPOKOΠEIOY ΠANEΠIΣTHMIOY, ΦYΣIKOΣ (ΟΡΟΛΟΣΤΗΣΔIATPOΦHΣΣTHΝΠPOΛHΨH TOY KAPKINOY).