Σε μια σημαντικότατη δωρεά για την "Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Διάσωσης" (Ε.Ο.ΠΥ.Δ) Βραχναιίκων προχώρησε η "Ολυμπία Οδός Α.Ε. " καθώς παραχώρησε στην Ομάδα έναν αυτόματο φορητό απινιδιστή.

Οι υπεύθυνοι της Εταιρείας απάντησαν θετικά στο αίτημα των εθελοντών δασοπυροσβεστών - διασωστών των Βραχναιίκων και την συσκευή παρέλαβε ήδη το Δ.Σ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις:

17 Δεκεμβρίου 2016: Η "Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Διάσωσης" (Ε.Ο.ΠΥ.Δ) διοργάνωσε εκπαίδευση-πιστοποίηση των μελών της, μελών συλλόγων ενταγμένους στα μητρώα της ΓΓΠΠ καθώς και πολιτών στην "Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή" με την συνεργασία της "Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης" (ΕΕΚΑΑ).

14 Μαρτίου 2017: Η Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Διάσωσης (Ε.Ο.ΠΥ.Δ) καιτο Δημοτικό σχολείο Βραχναιίκων πραγματοποιεί πρόγραμμα ενημέρωσης με θέμα "Βασική Υποστήριξη της Ζωής" σε συνεργασία με την "Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης" (ΕΕΚΑΑ) και την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ).

16 Οκτωβρίου 2017: Η "Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Διάσωσης" (Ε.Ο.ΠΥ.Δ) υπό την αιγίδα της "Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης" (ΕΕΚΑΑ) πραγματοποίησε εκδήλωση ενημέρωσης πολιτών στα πλαίσια της "Ευρωπαϊκής ΗμέραςΕπανεκκίνησης της Καρδιάς".

21 Νοεμβρίου 2017: Η "Ολύμπια Οδός Α.Ε. " ανταποκρίνεται θετικά σε αίτημα της "Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Διάσωσης" (Ε.Ο.ΠΥ.Δ) με την χορηγία ενός φορητού απινιδιστή.


Τις επόμενες ημέρες ο συγκεκριμένος φορητός απινιδιστής θα τεθεί σε λειτουργία και τα 11 μέλη του συλλόγου Ε.Ο.ΠΥ.Δ. τα οποία είναι πιστοποιημένα στην "Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή", είναι πανέτοιμα όποτε αυτό παραστεί ανάγκη να συνδράμουν έως ότου φτάσει η εξιδεικευμένη βοήθεια από το ΕΚΑΒ.

Σήμερα καλούμε όλους τους πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων αλλά και των όμορων κοινοτήτων, που είναι πιστοποιημένοι στην "Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή" να έρθουν σε επικοινωνία με το ΔΣ Ε.Ο.ΠΥ.Δ προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυο ανθρώπων ικανών να συνδράμουν με τις γνώσεις τους και τον εξοπλισμό που απέκτησε ο Ε.Ο.ΠΥ.Δ. όπου παραστεί ανάγκη. Το ΔΣ Ε.Ο.ΠΥ.Δ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την τόσο σημαντική προσφορά της Ολύμπιας Οδού.