Θύελλα συζητήσεων έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και της Κάτω Αχαΐας το θέμα της απαγωγής ενός 16χρονου και ο ξυλοδαρμός του σε παραλία της περιοχής, γεγονός που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για το θέμα που απασχόλησε την Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, οι τέσσερις δράστες απήγαγαν τον 16χρονο με σκοπό να τον εξευτελίσουν και να λύσουν τις προσωπικές διαφορές που είχαν μαζί του.

Τόσο οι φερόμενοι ως δράστες, όσο και το θύμα είναι Ρομά στην καταγωγή. Ο 16χρονος είχε προσωπική σχέση με κοπέλα που είναι συγγενικό πρόσωπο του ενός εκ των τεσσάρων που τον απήγαγαν και τον χτύπησαν.

Το συγγενικό πρόσωπο αυτό και το γενικότερο οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας θεώρησαν ότι ο 16χρονος την εξέθεσε και γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να δράσουν. Τον πήγαν στην παραλία των Αλυκών της Κάτω Αχαΐας και αφού τον χτύπησαν και τον έγδυσαν, απειλώντας τον, τον άφησαν γυμνό στην παραλία.

Οι συγγενείς του 16χρονου είναι ανάστατοι με το περιστατικό, ενώ στην Αστυνομία της Κάτω Αχαΐας βρίσκονται σε επιφυλακή, φοβούμενοι ότι το συμβάν θα πάρει μορφή «βεντέτας».

Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δραστών είναι αρκετά γνωστός στην Πάτρα.