Τι να πει κανείς για την Άννα Βίσση; Πόσα πράγματα χρειάζεται να αναφέρουμε από το βιογραφικό της;

Μάλλον περιττεύουν! Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού, φτάνει στην Πάτρα για να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της που έχουν πολύ καιρό να την δουν στην πόλη μας! 

Περισσότερο από τρία χρόνια έχει να εμφανιστεί στην Πάτρα η γνωστή τραγουδίστρια που τελευταία την βλέπουμε ακόμα περισσότερο επιλεκτική σε ότι αφορά τα live της. 

"Έδωσε τα χέρια" λοιπόν με τον κ. Γιάννη Ροδόπουλο από το Apotheosis Stageκαι όπως όλα δείχνουν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες για τους φανς της, στην πόλη μας. 

Η ανακοίνωση έγινε από την σελίδα της μουσικής σκηνής και ήδη το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Άλλωστε μιλάμε για μια βραδιά που παραδοσιακά οι Πατρινοί ξενυχτούν και αυτό γιατί την επομένη η πόλη γιορτάζει τον Πολιούχο με κλειστά τα καταστήματα και τις υπηρεσίες!


Άννα Βίσση - Προτιμώ Να Πεθαίνω | Official Music Video

"Τ'αγιαντρεός" λοιπόν που η Πάτρα ξενυχτάει, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αποθεώνεται σε ένα μαγαζί που φέτος ετοιμάζει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα!

Στις αποσκευές της, παλιές και νέες επιτυχίες της αλλά και δικά της αγαπημένα που ακόμα και αν άλλοι καλλιτέχνες τα τραγούδησαν πρώτοι, από την φωνή της Άννας Βίσση τα έμαθαν ακόμα περισσότεροι και κυρίως οι νέοι.

Σε λίγες ημέρα περισσότερες πληροφορίες για τις κρατήσεις αλλά και την τιμή της φιάλης!


Άννα Βίσση - Για Σένα / Anna Vissi - Gia Sena | Official Music Video