Αν κάποιος το έπαιζε στο στοίχημα, δεν θα έδινε και πολλά. Αυτός ήταν άλλωστε το φαβορί για προτεινόμενος, μαζί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο λόγος για τον Μάνο Πίντζη, ο οποίος επιλέχθηκε ως πρώτος μονομάχος για το αγώνισμα της Πέμπτης, στο οποίο θα διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι κατά τη τελευταία εβδομάδα ύπαρξης των ομάδων, καθώς από την Κυριακή το Nomads γίνεται ατομικό και ο καθένας παίζει για την... πάρτη του.

Οι Νομάδες των Ωκεανών έχοντας χάσει - για πολλοστή φορά - το αγώνισμα της Ασυλίας βρέθηκαν ξανά στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ή όπως αναφέρεται ως «μονομάχος». Αυτός που τελικά συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους είναι o Μάνος Πίντζης για δεύτερη φορά με τρεις ψήφους από τους Βασιλική Μιλλούση, Μιχάλη Ζαμπίδη και Γιώργο Κατσινόπουλο. Δύο ψήφους έλαβε ο Μιχάλης Ζαμπίδης από τους Μάνο Πίντζη και Λευτέρη Παρασκευά, ενώ η Βασιλική Μιλλούση ψηφίστηκε από την Δήμητρα Φραντζή. 

Αυτό που έκανε εντύπωση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ότι οι παίκτες για πρώτη φορά ψήφισαν σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να σκεφθούν ποιον θα προτείνουν. Την κρίσιμη απόφαση πήρε ο αρχηγός Κατσινόπουλος εμμένοντας στην ψήφο που είχε δώσει και την προηγούμενη εβδομάδα στον Μάνο Πίντζη.

Ο Πίντζης στη συνέχεια έκανε λόγο για «λυκοφιλίες» και «πισώπλατα μαχαιρώματα» που ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν, τώρα που το αγώνισμα γίνεται ατομικό και όλοι εποφθαλμιούν το έπαθλο. Ο μόνος που ουσιαστικά αντέδρασε λέγοντας ότι πήγε στο παιχνίδι για άλλους λόγους και όχι για τα χρήματα ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς, ενώ οι υπόλοιποι, άλλοι ξεκάθαρα, άλλοι διστακτικά, τόνισαν ότι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους.


Nomads: Πρώτος μονομάχος και υποψήφιος ο Μάνος Πίντζης

Ο Λευτέρης μίλησε στην κάμερα και εξήγησε ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Μάνος έχει πάθει κρίση ειλικρίνειας σε σημείο να εκτίθεται και έκανε λόγο για αλισβερίσι πληροφοριών ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων. Δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στην στρατηγική που έχουν κάποιοι και τόνισε ότι ο ίδιος δεν θέλει να πάρει μέρος σε όλο αυτό.

Όσον αφορά στην ατομική ασυλία, η Βασιλική Μιλλούση είναι εκείνη που θα βρίσκεται 100% και την επόμενη εβδομάδα στο Nomads, καθώς κέρδισε στον τελικό τη Δήμητρα Φραντζή. Αυτό σημαίνει πως οι Γιώργος Κατσινόπουλος, Μιχάλης Ζαμπίδης, Λευτέρης Παρασκευάς και Δήμητρα Φραντζή θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Ο παίκτης που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσει με τον Μάνο Πίντζη στο παιχνίδι της Πέμπτης για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.


Nomads: Ποιος παίκτης από την ομάδα των Ωκεανών κέρδισε την ατομική ασυλία;