Η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017. Το πρόγραμμα αρχικά περιλαμβάνει επίσκεψη-περιήγηση στον εξαιρετικό πολυχώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ", που εκτείνεται σε μία συνολική έκταση 210.000 τ.μ. και φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, την Εθνική Λυρική Σκηνή, καθώς και ένα τεράστιο πάρκο αναψυχής, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

            Στη συνέχεια θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Αθήνας και το απόγευμα (ώρα 18:00) θα παρακολουθήσουμε την παράσταση "ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ" του Φρανσίς Βεμπέρ στο Θέατρο Κάππα. Πρόκειται για μία εξαιρετική κωμωδία ενηλίκων, που την περσινή χρονιά ήταν soldout, με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Δημήτρη Μαυρόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 15 ευρώ

 ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 07:30 από το Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων

 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 32 ευρώ κατ' άτομο (λεωφορείο και εισιτήριο θεάτρου)

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 28/11 ΣΤΑ ΤΗΛ: 2610-671703 και 6973-552939

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

            ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, για όσους το επιθυμούν, στον ελεύθερο χρόνο θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην εικαστική έκθεση "Van Gogh Alive-TheExperience", που ζωντανεύει τα αριστουργήματα του μεγάλου ζωγράφου με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και φιλοξενείται  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το ποσό του εισιτηρίου προκαταβάλλεται ολόκληρο προκειμένου να γίνει η ηλεκτρονική κράτηση των εισιτηρίων.

     ΤΙΜΕΣ: Ενήλικες : 15 €         Παιδιά / Φοιτητές / Άνεργοι / Άνω των 65 / ΑΜΕΑ : 12 €

     ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ: 1)4 ατόμων: 1 ενήλικας + 3 Παιδιά Τιμή Πακέτου : 45 €

                                                   2) 4 ατόμων: 2 ενήλικες + 2 Παιδιά Τιμή Πακέτου : 48 €

                                                   3) 5 ατόμων: 2 ενήλικας + 3 Παιδιά Τιμή Πακέτου : 59 €