Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο εορταστικό θεσμό του Χριστουγεννιάτικου Κονσέρτου της Πολυφωνικής, που φέτος θα πραγματοποιηθεί 16 και 17 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 8 και στις 7.30 το βράδυ αντιστοίχως.

Οι γιορταστικές και επίσημες αυτές συναυλίες του Οργανισμού της Πολυφωνικής, που ως γνωστόν, αποτελούν τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της πόλης μας, θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας "SINFONICA", των επιφανών σοπράνων Κάτιας Πάσχου και Ήρας Ζέρβα, της Ακαδημίας χορού Ελένης Μπαλαφούτη, αλλά και χορωδιακών και Ορχηστρικών τμημάτων του Οργανισμού, ήτοι σύνολο 350 ερμηνευτές.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει την προσεχή Κυριακή στις 11 το πρωί μόνον για τα μέλη του Οργανισμού. Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για το κοινό στα γραφεία του Οργανισμού και από Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στα καταστήματα: βιβλιοπωλείο Discover & οπτικά Καραμούζης.

Το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής, θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και με την ευγενική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και του Οργανισμού Λιμένος Πατρών.