Η Λίνα Κατσή θεωρείται ένα από τα σημαντικά και ανερχόμενα ταλέντα στο γυναικείο βόλεϊ της Πάτρας.

Η 19χρονη πασαδόρος της ΕΑΠ αποτελεί ένα από τα στηρίγματα της ομάδας στην νέα αρχή που προσπαθεί να κάνει, δείχνοντας ότι έχει αρκετές δυνατότητες για να την ενισχύσει στην φετινή της προσπάθεια, αλλά και να προχωρήσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

Η ίδια τονίζει: "Φέτος η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά, μπορούμε στην πορεία που έχουμε αρχίσει και να δείξουμε τις δυνατότητες που έχουμε ως σύνολο".

Όσο για τους προσωπικούς της στόχους, αναφέρει. "Προσωπικά έχω βάλει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μου. Θέλω να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να μπορέσω κάποια στιγμή να παίξω σε ένα υψηλότερο επίπεδο".


Η νεαρή Λίνα Κατσή, με ύψος 1.68, ξεκίνησε την καριέρα της από την Παναχαϊκή, κάνοντας εκεί τα πρώτα της βήματα, ενώ πέρα από την ΕΑΠ έχει αγωνιστεί και σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Πάτρας, φορώντας πριν από τρία χρόνια την φανέλα του Απόλλωνα.

Στην ΕΑΠ όμως έχει ρίξει άγκυρα και αποτελεί μία από τις στυλοβάτες της ομάδας. Να σημειωθεί ότι πέρα από το βόλεϊ είναι φοιτήτρια του τμήματος φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και της αρέσει να διαβάζει και να πηγαίνει βόλτες με τις φίλες της.