Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του γηπέδου της Παναχαϊκής το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την δυνατότητα να χειροκροτήσουν δεκάδες μικρούς αθλητές που ήρθαν στην Πάτρα για να πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή της πυγμαχίας.

Είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μέλλον της πυγμαχίας. Μιλάμε φυσικά για το 9o School Boxing Gala που διοργάνωσε η Παναχαϊκή και πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Πάτρα.

Το κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής γέμισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα. Αθλητές 19 συνολικά σωματείων από διάφορα μέρη της Ελλάδος, συμμετείχαν σε αυτό το όμορφο τουρνουά που έτρεξε για ακόμα μία φορά ο Νίκος Πλέας και οι μεγαλύτεροι αθλητές του «κοκκινόμαυρου» συλλόγου.

Οι θεατές που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού χειροκρότησαν όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στην μεγάλη αυτή γιορτή, ενώ οι μικροί πυγμάχοι πέρα από τις εμπειρίες που έζησαν, έδειξαν να απολαμβάνουν το χειροκρότημα του κόσμου.

Οι αθλητές που πήραν μέρος στο τουρνουά που έγινε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας ήταν από έξι έως 12 ετών, ενώ η «ψυχή» της όλης εκδήλωσης ο Νίκος Πλέας, απόλυτα ικανοποιημένος από την επιτυχία της διοργάνωσης, απέδειξε και αυτή τη φορά μέσα από το όλο κλίμα του τουρνουά ότι η πυγμαχία μπορεί να είναι ένα μάθημα εκπαίδευσης, ένα μάθημα αγωγής που συμβάλει στην διαμόρφωση της προσωπικότητας των μικρών παιδιών.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook από την τελετή βράβευσης, μετά το τέλος των αγώνων.