Ο Σουηδός επιθετικός Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, επέστρεψε στην δράση, στη χθεσινή νίκη (4-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί  της Νιούκαστλ, επτά μήνες μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο γόνατο. Ο 35χρονος Ιμπραΐμοβιτς, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Old Trafford μετά από 76 λεπτά παιχνιδιού, αντικαθιστώντας τον Μαρσιάλ, φορώντας την φανέλα με το νούμερο «10», ενώ την περασμένη σεζόν είχε το «9». 

Ο Ζλάταν Ιμπράίμοβιτς, την περασμένη περίοδο, έπαιξε 46 παιχνίδια και σημείωσε 28 γκολ , κορυφαίος σκόρερ της ομάδας που κατέκτησε το Europa League, League Cup  και Community Shield. Ο Σουηδός δεν δέχθηκε να πληρωθείτο διάστημα που ήταν τραυματίας, έφυγε από την Αγγλία στις 30 Ιουνίου και γύρισε στις 24 Αυγούστου, προκειμένου να υπογράψει για ένα ακόμα χρόνο. 

 «Αν ήμουν ανήσυχος για την επιστροφή; Όχι. Τα λιοντάρια δεν ανακάμπτουν όπως και οι άνθρωποι», δήλωσε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς μετά τον αγώνα.

 «Είναι ιδιαίτερη στιγμή. Είναι μια διαφορετική ημέρα, αλλά επέστρεψα και πάλι με την ίδια ποιότητα. Δεν ανησυχώ καθόλου. Ξέρω τι κάνω και τι πρέπει να κάνω. Έχω προπονηθεί πολύ σκληρά και έχω θυσιάσει πολλά. Έπαιξα ποδόσφαιρο στο μυαλό μου, τώρα απλά πρέπει να ακολουθήσει και το γόνατό μου», είπε. «Δεν είναι εύκολο να βλέπει  κάποιος από έξω. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί τραυματίστηκα όταν έπαιζα πολύ καλά. Συνέβη μια ημέρα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν είναι σαν να είχα πάει για διακοπές. Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι επειδή ήμουν χωρίς ομάδα, αν και αυτό δεν με ανησυχεί», πρόσθεσε.

 «Ήθελα να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και να βοηθήσω την ομάδα. Αλλά όταν δεν μπορείς, θα πρέπει να παραμείνεις εστιασμένος στο στόχο σου. Ξέρεις ότι πρέπει να γυρίσεις, αλλά όχι απλά να γυρίσεις, αλλά το κάνεις με δύναμη και σε ένα καλό επίπεδο. Έχω προπονηθεί πολύ σκληρά και είμαι ευτυχής που επέστρεψα, τώρα σκέφτομαι μόνο να παίζω ποδόσφαιρο και να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ».