Παντρεμένοι είναι από σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Τα ευχάριστα ανακοίνωσε η μέλλουσα μαμά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία με την βέρα στο χέρι της και σημειώνοντας πως ήταν "η μεγάλη μέρα".

Αυτός ήταν και ο λόγος που η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας ταξίδεψαν στο Γύθειο. Πρόκειται για την γενέτειρα της ευτυχισμένης νύφης! Στο πλευρό της σε αυτή την πολύ όμορφη μέρα η Αθηνά Οικονομάκου είχε και την οικογένειά της και μάλιστα μοιράστηκε και μία selfie με την μαμά της από την έξοδο που έκαναν το βράδυ πριν το γάμο.

Μικρές λεπτομέρειες από την τελετή μοιράστηκαν όμως και οι κολλητοί τους φίλοι στα social media που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ευτυχές γεγονός.


Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο! (φωτο) Παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο! (φωτο) Παντρεύτηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο! (φωτο) Φωτγραφίες: githio-click.gr

Φωτγραφίες: githio-click.gr

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Αθηνά Οικονομάκου είχε απαντήσει σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο ενός γάμου αναφέροντας: “Ο γάμος δεν ήταν η προτεραιότητά μου. Είναι κάτι που πρέπει πλέον να γίνει για τυπικούς και νομικούς λόγους. Η προτεραιότητά μου ήταν το παιδί. Θα τον χαρώ τον γάμο μου όταν με το καλό γίνει, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η εγκυμοσύνη” και συνέχισε “Εκείνη την ημέρα, θέλω σημαντικούς ανθρώπους δίπλα μου. Δεν θέλω να βγάλω υποχρεώσεις στον γάμο μου, ούτε να υπάρξουν άνθρωποι των οποίων η παρουσία δεν με αφορά”.

Δες μερικές ακόμα φωτογραφίες που ανέβασαν οι καλέσμενοι τους: