Το θεατρικό φόρεμα που βάζει η Μαρία Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» προκάλεσε πολλά σχόλια με την διάφανη υφή του και τον τρόπο που αφήνει ακάλυπτο στα μάτια των θεατών το πλούσιο στήθος της ηθοποιού. Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, το ρούχο τροποποιήθηκε, πάνω του κεντήθηκαν και άλλες πούλιες και φτερά για να ντύσουν το στήθος της Μαρίας Κορινθίου.

«Είχε γίνει και τότε ντόρος με το κοστούμι αυτό και με την Μάρθα Καραγιάννη, μας το είπε η ίδια, οπότε χαιρόμαστε που έγινε αυτός ο ντόρος» σχολίασε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Βάλαρης, ενώ την απάντηση της έδωσε και η Μαρία Κορινθίου για όσα άκουσε:

«Και να σημειώσουμε ότι είναι κοστούμι. Δεν είμαι ούτε γυμνή, ούτε τόπλες που έχει γραφτεί και έχει γίνει ένας χαμός. Είναι περιποιημένο όλο. Μην ανησυχείτε, δεν φαίνεται τίποτα. Όλο αυτό που φαίνεται είναι επένδυση. Μου το είχε πει η κυρία Μάρθα πως συγκεκριμένα για αυτό το κοστούμι και ένα άλλο στο «Κορίτσια για φίλημα» είχε ακούσει πολλά και μου είπε «μη δίνεις σημασία». Το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου. Απλά είναι κρίμα να στέκονται σε αυτό όταν μιλάμε για μια τέτοια δουλειά που έχουμε καταθέσει την ψυχή μας, μερόνυχτα εδώ και άυπνοι, με πολύ μεράκι. Είναι πολύ συγκεκριμένο το κοστούμι. Αν βλέπουν κάτι προκλητικό σε κάτι που έχει ξαναγίνει και είναι πολύ συγκεκριμένο, τότε είναι δικό τους το πρόβλημα. Είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω να ασχοληθώ. Γίνεται επί τούτου.»