Εκδήλωση της Ομάδας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.Α.Λ.Ο.) του Τμήματος Οικονομίας και Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο πλαίσιο του 20ου FORUM Ανάπτυξης. 

Η Ομάδα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας  Οικονομίας (Κ.Α.Λ.Ο.) του Τμήματος Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ  διοργανώνει εκδήλωση στο πλαίσιο του 20ου FORUM Ανάπτυξης 2017 το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 μμ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτραμε θέμα: 

Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Α.Λ.Ο.)

Ένας εναλλακτικός τρόπος παραγωγής, εργασίας και κατανάλωσης 

H εκδήλωση θα ξεκινήσει με ομιλία της αρμόδιας Υπουργού για θέματα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Ράνιας Αντωνοπούλου.

Θα ακολουθήσουν οι ομιλητές.τριες:

Έλενα Καλημέρη, Δικηγόρος LLM, Σύμβουλος του Ειδικού Γραμματέα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με θέμα “Νέο Θεσμικό Πλαίσιο για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Α.Λ.Ο.)”.

Γιάννης Ζαρκάδης, Εκπρόσωπος ΚΟΙΝΣΕΠ “Ανακυκλώνω στη Πήγη” με θέμα “ΚΟΙΝΣΕΠ Ανακυκλώνω στην Πηγή – Το παράδειγμα της Πάτρας”.

Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Κοινωνικός Λειτουργός Msc, Μέλος Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Ευπαθών Ομάδων “Καφέ Γέφυρες” με θέμα “Η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία ως ευκαιρία επαγγελματικής επανένταξης των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας – Το παράδειγμα της ΚΟΙΝΣΕΠ “Καφέ Γέφυρες”.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Θάνος Χριστακόπουλος.

Θα ακολουθήσουν ολιγόλεπτες ερωτήσεις – τοποθετήσεις από το κοινό.