Την Κυριακή στις 6.00 μ.μ. στο Κουκούλι η Ακαδημία των Σπορ θα υποδεχτεί την ομάδα των Βριλησσίων για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών. Η Πατρινή ομάδα καλείται να υπερασπίσει και να συνεχίσει το αήττητο μέσα στην Πάτρα από την περσινή περίοδο 2016-17 ( τελευταία ήττα στις 20-2-16, περιόδου 2015-16) σε συνδυασμό με την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στατιστικά η Ακαδημία των Σπορ αυτή την στιγμή έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση με συγκομιδή 139 γκολ, έναντι των Βριλησσίων που είναι στην έβδομη θέση με 123 γκολ. Αμυντικά η Πατρινή ομάδα βρίσκεται στην όγδοη χειρότερη άμυνα με παθητικό 138 γκολ, ενώ τα Βριλήσσια στην έβδομη με 132 γκολ.

Η ομάδα της Ελένης Αραβαντινού και Γιάννη Παπαγιαννόπουλου δεν αντιμετωπίζουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα με τους αθλητές τους και αναμένεται να αντιμετωπίσουν τους φιλοξενούμενους με σταθερότητα πλέον, έχοντας οι παίκτες βρει τους αγωνιστικούς ρυθμούς μιας και από ότι δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα η ομάδα σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει μέχρι τελευταία λεπτά διεκδικεί την νίκη.

Ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας της Ακαδημίας των Σπορ Φώτης Χαραλαμπάκης τονίζει:

"Είμαι στην Πάτρα για δεύτερη χρονιά ( φοιτητής φαρμακευτικής) και με έχει εντυπωσιάσει η προσέλευση των φιλάθλων στους αγώνες μας που μάλιστα είναι αρκετά εκδηλωτικοί και δείχνουν ότι αγαπούν και γνωρίζουν το άθλημα πάρα πολύ καλά. Μαζί με τους συμπαίκτες μας την Κυριακή θέλουμε πάλι την βοήθεια τους για να φτάσουμε στην νίκη, την οποία έχουμε ανάγκη, για να κάνουμε το πρώτο βήμα να ξεφύγουμε από την ζώνη του υποβιβασμού. Τους περιμένουμε την Κυριακή να είναι ο όγδοος παίκτης μας".

Πριν από τον αγώνα τον ανδρών η Ακαδημία των Σπορ θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα παίδων των Βριλησσίων σε φιλικό αγώνα.