Με διπλή πατρινή παρουσία αναχωρούν σήμερα για το Διεθνές όπεν της Κύπρου οι Εθνικές Ομάδες Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.

Στο προπονητικό τιμ για άλλη μία φορά σε διεθνή διοργάνωση ο ομοσπονδιακός προπονητής του Κλιμακίου Επίλεκτων Δυτικής Ελλάδος κύριος Σωτήρης Ζήκος, ο οποίος μαζί με τον κύριο Κωστόπουλο Κωνσταντίνο έχουν αναλάβει την αγωνιστική καθοδήγηση των διεθνών.

Ο κ. Ζήκος επιλέγεται για πολλοστή φορά να συνοδεύσει εθνική ομάδα στο εξωτερικό, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Δυτικής Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πατρινός αθλητής Αδριανός Παναγιώτης θα συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα των εφήβων. Η επιλογή του από την ομοσπονδία είναι μία επιβράβευση για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα και σε Ανοιχτά Πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή και των δύο στην αποστολή πιστοποιεί για μία ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο της πατρινής επιτραπέζιας αντισφαίρισης που εκπροσωπείται  στις περισσότερες διεθνείς διοργανώσεις, τόσο προπονητικά, όσο και αγωνιστικά.

Να σημειώσουμε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν 17-19 Νοεμβρίου και αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και γενικός γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής κύριος Μανώλης Κολυμπάδης.