Η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τις προεκλογικές δραστηριότητές της, ενόψει του β' γύρου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς- έπειτα από την τραγωδία που προκάλεσε η θεομηνία στην Αττική.

«Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση, να αναβάλω τις προεκλογικές μου δραστηριότητες ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και συμπαράστασης στους πληγέντες», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ακυρώθηκε και το debate, μεταξύ της κ. Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, το οποίο θα γινόταν την προσεχή Παρασκευή. Ο δεύτερος γύρος των εκλογών θα γίνει όμως κανονικά στις 19 Νοεμβρίου.

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε και αυτός με τη σειρά του ότι αναβάλλει όλες τις προεκλογικές δραστηριότητές του, που είχε προγραμματίσει ενόψει του β' γύρου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Λίγο νωρίτερα, το βράδυ της Τετάρτης, η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε και εκείνη πως προχωρά σε αυτή την κίνηση, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων από τη φονική πλημμύρα στην Αττική, όπως επεσήμαναν και οι δύο υποψήφιοι.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ματαιώθηκε το debate της Παρασκευής, μεταξύ των δύο τους, λόγω εθνικού πένθους.