Με εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε υπουργό κυβέρνησης τοποθετήθηκε για μία ακόμα φορά στα κοινωνικά δίκτυα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του κ. Πολάκη βρέθηκε η Μιράντα Ξαφά εναντίον της οποίας στράφηκε με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

«ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΑΡΙΣΤΗ” που για την τσέπη των αφεντικών της δυσφημεί και υπονομεύει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ», έγραψε για την κυρία Ξαφά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ενώ την χαρακτήρισε και «νεοφιλελεύθερο κοράκι».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Νεοφιλελεύθερο κοράκι, συνεργάτης και συμβουλάτορας του Μητσοτακέικου παλαιόθεν, σε ρόλο σύγχρονου ΕΦΙΑΛΤΗ, σύγχρονου προδότη της χώρας με ένα στόχο: Να πέσει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξανάρθει η αρπακτική ελίτ με τα λαμόγια της στην κυβέρνηση!!!!(Ψήφισε και στις εκλογές της συμπαράταξης η κυρία Ξαφά για να βοηθήσει του “μελλοντικούς συνεταίρους”) ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΑΡΙΣΤΗ” που για την τσέπη των αφεντικών της δυσφημεί και υπονομεύει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ!!!!»


Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ανέφερε ότι η σε ομιλία της στο Λονδίνο η κυρία Ξαφά εξέφρασε την εκτίμηση μεταξύ άλλων πως δεν θα κλείσει η αξιολόγηση κάτι το οποίο η ίδια η κυρία Ξαφά διέψευσε λίγο αργότερα ως fake news και προανήγγειλε την προσφυγή της στη δικαιοσύνη.