Την Kυριακή 19 Νοεμβρίου τα "σπάμε" με ένα από τα καλύτερα δίδυμα της ελληνικής μουσικής σκηνής που περιμένει όλους εμάς για να μας απογειώσει σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Ο Γιώργος Λιανός και η Θωμαή Απέργη με ξεκάθαρη αγάπη προς το καλό ελληνικό -και όχι μόνο- τραγούδι θα μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά.

Πρόκειται για το πρώτο live εκτός του καλλιτεχνικού προγράμματος που παρουσιάζει το Apotheosis Stage κάθε Παρασκευή και Σάββατο και το οποίο ξεκινά στις 20:00 για να χορέψουμε και διασκεδάσουμε σε ένα πρόγραμμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για το γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Στην Πάτρα τους δύο καλλιτέχνες τους έχουμε απολαύσει αρκετές φορές σε ξεχωριστές εμφανίσεις τους όμως τώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους και αποθεώνουν την Κυριακή μας!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ /AFTO TO KALOKERI-GIORGOS LIANOS

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, κοινής αποδοχής! Εξαιρετικός τραγουδιστής, μουσικός, ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής...

Η Θωμαή Απέργη ξεχώρισε στην μουσική σκηνή με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο αλλά και την αγάπη της στην jazz, swing και ρετρό μουσική.

Μαζί θα παρουσιάσουν κάτι ολοκληρωμένο και απόλυτα διασκεδαστικό. Πολλές εκπλήξεις και guest υπόσχονται ένα live από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Την Κυριακή λοιπόν λίγο αφού δύσει ο ήλιος δίνουμε ραντεβού Αιγύπτου 1 (Ηρώων Πολυτεχνείο)

τηλ. ρεζερβέ 2614003080 & 6934605584


Θωμαή Απέργη - Ό,τι Αγάπησα Εσύ | Official Music Video