Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ψηφίστηκε στο Nomads και θα είναι ο πρώτος μονομάχος της Πέμπτης. Αυτό ήταν κάτι που δεν του άρεσε και άφησε αιχμές ότι οι συμπαίκτες του είχαν συνεννοηθεί για να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Κανείς, βέβαια, από τους συμπαίκτες του δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο, με τον Μάνο Πίντζη να ρίχνει τα καρφιά του προς τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Kick Boxing.

«Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, δεν κάνουμε πάρτι. Ο Μιχάλης το έχει πάρει βαρέως. Υπάρχει μια σύγχυση. Και υπάρχει σύγχυση γιατί μερικές φορές έχουμε κάποια πράγματα δεδομένα. Ίσως ο Μιχάλης δεν το περίμενε αυτό. Δεν περίμενε ότι κάποιος ο οποίος έχει… πρόσωπο, είναι ο “αρχηγός της αγέλης”, να μπει μονομάχος, να ψηφιστεί κατά. Και αυτό νομίζω τον έχει τσακίσει», είπε ο Μάνος Πίντζης.


Πίντζης για Ζαμπίδη: «Δεν περίμενε ότι κάποιος που είναι ο "αρχηγός της αγέλης"...»

«Κλασικό έργο, σαιξπηρικό, Ιούλιος Καίσαρ, εξουσία, προδοσία εκ των έσω. Ο καθένας πλέον εδώ στο Nomads έχει σκοπό να επιβιώσει, να ελιχθεί, να φτάσει μέχρι το τέλος, έστω να πάρει και το έπαθλο. Είναι μια μορφή εξουσίας αυτό», είπε ο Μάνος Πίντζης.


Nomads: Πίντζης κατά Ζαμπίδη! «Κλασικό έργο, σαιξπηρικό, Ιούλιος Καίσαρ...»