Φαίνεται ότι δεν είναι λίγοι οι Πατρινοί πλέον που θέλοντας προφανώς να νιώσουν, μία μεγαλύτερη άνεση και ελεύθεροι, φορούν στρινγκ.

Την διαπίστωση αυτή έχουν κάνει αρκετοί που ασχολούνται με το εμπόριο εσωρούχων, καθώς ολοένα και περισσότεροι άνδρες, ζητούν να δοκιμάσουν το σέξι εσώρουχο, έχοντας πλέον ξεπεράσει κάθε ταμπού και προκατάληψη.

Μάλιστα, σε ορισμένα καταστήματα οι έμποροι, βλέποντας την πέραση που έχει στους άνδρες, έχουν κάνει παραγγελίες για ειδικά στρινγκ που προορίζονται κυρίως για το ανδρικό φύλο. Οι φαν όμως του είδους προτιμούν τα γυναικεία στρινγκ, αυτά με το λεπτό "κορδόνι".

Τι είναι αυτό που οδηγεί αρκετούς άνδρες στο στρινγκ; Προφανώς αισθάνονται περισσότερο σέξι, με αυτό το εσώρουχο.

Υπάρχουν βέβαια αρκετοί που υποστηρίζουν ότι το φαινόμενο οφείλεται στο ότι έχουν αυξηθεί οι γκέι ή αυτοί που μαζί με τις περιπτύξεις τους με τις συζύγους τους ή τις συντρόφους τους, δεν έχουν και τόσο μεγάλο πρόβλημα στην σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο, κρατώντας όμως μία εχέμυθη στάση γύρω από αυτό. 

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι στα καταστήματα εσωρούχων της Πάτρας δεν υπάρχει στρινγκ για δείγμα. Και αυτό δεν οφείλεται πια μόνο στις γυναίκες…