Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η προγραμματισμένη εκδρομή των μαθητών της γ’λυκείου του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου.Αιτία είναι η διαφωνία των μαθητών προς την επιλογή των συνοδών καθηγητών της εκδρομής.

Ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου αποφάσισε παρουσία εκπροσώπων των μαθητών,του προϊσταμένου εκπαίδευσης και των γονέων την συνοδεία 5 καθηγητών  στην εκδρομή.Από την πλευρά τους οι μαθητές επιμένουν στον καθορισμό άλλων καθηγητών που θα τα συνοδεύσουν στην εκδρομή τους.

Ο κ.Μπαρμπόπουλος, σύμφωνα με το nafpaktianews, αναφέρει ότι αυτό μπορεί να γίνει εφικτό μόνο αν ακυρωθεί η εν’λόγω εκδρομή και επανασχεδιαστεί νέα.

Ωστόσο δεν έχει γίνει σαφές από την πλευρά του διευθυντή  της σχολικής μονάδας αν μπορεί στα πλαίσια της ήδη ληφθείσας απόφασης για τη  διεξαγωγή της εκδρομής,μπορεί να συγκληθεί εκ νέου το συμβούλιο των καθηγητών ώστε να ακυρώσει την αρχική απόφαση για τους 5 καθηγητές που θα συνοδεύσουν τους μαθητές,με άλλους που επιθυμούν οι μαθητές προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση στο πρόβλημα.

Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα η διεξαγωγή της εκδρομής των μαθητών ακροβατεί σε μια κλωστή, με τις δύο πλευρές να μην δείχνουν καμία διάθεση υπαναχώρησης.