Τη δική του μάχη εξακολουθεί να δίνει με γενναιότητα ο ποδοσφαιριστής, Σπύρος Αβράμης, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο 29χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση και παραμένει διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να ψάχνουν τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση, προσπαθώντας να τον βοηθήσουν και να γίνει καλά.

Οι γιατροί και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έχουν να λένε για το δυνατό οργανισμό του Σπύρου Αβράμη και την μάχη που δίνει για να μείνει ζωντανός.

Στο μεταξύ όλοι οι φίλοι, οι παίκτες, οι αντίπαλοι και γενικότερα ο κόσμος που γνωρίζει τον Σπύρο Αβράμη είναι μαζί του και το εκφράζουν αυτό με δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στα social media και όχι μόνο.

Για παράδειγμα, στην περασμένη αγωνιστική σε αγώνα της Θύελλας Αιγίου και του Άρη Πατρών στην Άβυθο, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σήκωσαν πανό που έλεγε «Σπύρο κράτα γερά. Είσαι μεγάλος μαχητής». Δίνοντας έτσι κουράγιο στην οικογένειά του που αγωνία και περιμένει τον Σπύρο να σηκωθεί και πάλι όρθιος.