Στα πάνω του είναι το Πατρινό bodybuilding, με τον Μαρίνο Χάλα να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και να παίρνει μία ακόμα διάκριση, αυτή τη φορά την πιο σπουδαία από ποτέ, αν αναλογιστεί κανείς ότι πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα της Wabba International.

O Mαρίνος Χάλας κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο, στον αγώνα που είχε ως κεντρικό του στόχο, σε μία κατηγορία που ήταν η πολυπληθέστερη, κάνοντας τους κριτές να του βγάλουν το… καπέλο.

Ανάμεσα σε σημαντικούς αθλητές και μεγάλα ονόματα, ο bodybuilder του Γιώργου Ντερτινή, ξεχώρισε για ακόμα μία φορά, παίρνοντας με άνεση την πρώτη θέση. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που ειπώθηκε από τους κριτές κατά την διάρκεια του αγώνα και των αποτελεσμάτων, ότι αυτός ο Πατρινός διέλυσε τον συναγωνισμό.

Ακολούθησε βέβαια και ο Πατρινός, Γιάννης Λαμπίρης, που με την υποστήριξη των Εxtreme Stores αναδείχθηκε δεύτερος στην κατηγορία του Men Models, δείχνοντας έτσι και αυτός την αξία του.


Ο Μαρίνος Χάλας που ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του δημοφιλέστατου αυτού αγώνα τόνισε από την πλευρά του: "Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου τον Γιώργο Ντερτινή, αλλά και την γυναίκα μου personal trainer και group exercise leader, Μαντώ Αποστολοπούλου, για όλα όσα έχουν κάνει για μένα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαν καταφέρει να πετύχω αυτόν τον σπουδαίο στόχο». Ο ίδιος ευχαριστεί επίσης και τα αδέλφια Νίκο και Τάκη Λεωνιδόπουλο που με το κρεοπωλείο που έχουν στήριξαν αυτή του την προσπάθεια.

Να σημειωθεί ότι στους αγώνες βρέθηκαν μεγάλα ονόματα του bodybuilding, αλλά και παλιές δόξες του αθλήματος, όπως ο Μιχάλης Κεφαλιανός, ο καλύτερος Έλληνας αθλητής που έχει περάσει στην ιστορία της χώρας, αλλά και η Κωνσταντίνα Κασκάνη, παγκόσμια πρωταθλήτρια και εξίσου σημαντική αθλήτρια.

Ο Μαρίνος Χάλας που μέσα σε διάστημα ενός περίπου μήνα έχει χαρίσει στην Πάτρα τρεις μεγάλες επιτυχίες, σε σημαντικές διοργανώσεις του bodybuilding, ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 2 Δεκεμβρίου στην Ιταλία. Ωστόσο, βρίσκεται σε αναζήτηση χορηγού καθώς η Ομοσπονδία, δεν μπορεί να του καλύψει όλα του τα έξοδα.


Ο Γιάννης Λαμπίρης, δεύτερος στην Men Models


Ο Μιχάλης Κεφαληνός με τον Μαρίνο Χάλα


Η Κωνσταντίνα Κασκάνη με την σύζυγο του Μαρίνου Χάλα