«Πρωτοβουλίες Στήριξης της Καινοτομίας»: Η εμπειρία επιχειρηματιών, επενδυτών και δομών στήριξης επιχειρηματικότητας στο 20ου Forum Ανάπτυξης 

«Πρωτοβουλίες για την Στήριξη της Καινοτομίας», είναι ο τίτλος της δίωρης επιχειρηματικής συζήτησης που διοργανώνει oincubatorOrangeGrovePatrasκαι o συνεργατικός χώρος POS4work, στο πλαίσιο του 20ου ForumΑνάπτυξης το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 17:00-19:00 στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στην Πάτρα. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εκπροσώπους καθιερωμένων και νεοϊδρυθέντων επιχειρήσεων, επενδυτικούς φορείς, καθώς και με δομές στήριξης της επιχειρηματικότητας για μηχανισμούς δημιουργίας και στήριξης καινοτόμων επιχειρήσεων.  

«Η καινοτομία δεν αποτελεί αφηρημένη έννοια. Πίσω από αυτή βρίσκονται άνθρωποι με ιδέες και θέληση για σκληρή δουλειά. Στο OrangeGrovePatras θεωρούμε αποστολή μας να αναδείξουμε αυτούς τους ανθρώπους, να ενθαρρύνουμε την επιχειρηματικότητα και, πιο πρακτικά, να συνεισφέρουμε στη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Θέλουμε η συγκεκριμένη εκδήλωση να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση», δηλώνει ο συν-ιδρυτής του OrangeGrovePatras, Γιάννης Κανελλόπουλος. 

«Μέσα σε μόλις ένα χρόνο έχουμε συμβάλει στη δημιουργία περισσότερων από δέκα θέσεων εργασίας και έχουμε δει νεανικές ομάδες να εξελίσσονται σε εταιρίες. Η ανάπτυξη συνεργασιών σε όλα τα επίπεδα είναι μονόδρομος για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό επιχειρηματικό οικοσύστημα, ώστε όχι μόνο να ανακόψουμε τη ροή νέων ανθρώπων στο εξωτερικό, αλλά και να μπορούμε να προσελκύσουμε και πάλι στην Ελλάδα επιστήμονες και επιχειρήσεις με τεχνογνωσία και εμπειρίες», αναφέρει ο ιδρυτής του POS4work, Νάσος Κοσκινάς - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Msc. 

Το πάνελ της συζήτησης θα πλαισιωθεί από τους εξής διακεκριμένους καλεσμένους: 

  1. Αλεξάνδρα Χολή, Founder & Executive Director, Metavallon 2. ΓιάννηςΠαπίδης, IT Digitalization & Innovation Director, ΟΤΕ/COSMOTE 3. ΝατάσαΑποστολίδη, Sr Political Advisor, Embassy of the Kingdom of the Netherlands 4. ΔημήτρηςΚαραγεωργόπουλος & ΧρήστοςΞουρής, Co-Founders Gaia Robotics, Orange Grove Patras Startup Team 5. ΝίκοςΚωστόπουλος, CTO PaperGo, POS4work Startup Team 6. ΕλένηΣτεφανίδου, Communications Manager & ΔημήτρηςΚουλέτσης, Development Officer, The People’s Trust 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο γνωστός Δημοσιογράφος κος Δημήτρης Μαλλάς με μεγάλη εμπειρία στα παγκόσμια τεχνολογικά και επιχειρηματικά δρώμενα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2611 101015, 6942941886 και στο email: [email protected]