Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 23χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται ακόμη δυο άνδρες, ηλικίας 17 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο 23χρονος, διέπραξε τις παρακάτω κλοπές, τις τελευταίες τρεις ημέρες, στην πόλη του Πύργου:

– Από τις 10-11-2017 μέχρι τις 11-11-2017 το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού με τους δύο συνεργούς του, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα.

– Στις 12-11-2017 το μεσημέρι, εισήλθε σε πρόχειρο κατάλυμα, σε καταυλισμό, όπου διαμένει μία γυναίκα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

– Στις 13-11-2017 το μεσημέρι, εισήλθε σε κατάστημα εμπορίας καφέ και αφαίρεσε μια γυναικεία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την διάπραξη της τελευταίας κλοπής, από αστυνομικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και είχε ενημερωθεί από τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.