Ως γνήσια Αμαζόνα η Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot) κήρυξε τον πόλεμο στην κουλτoύρα βιασμού και τα αρπακτικά του Χόλιγουντ απειλώντας με παραίτηση από οποιοδήποτε άλλο project ως Wonder Woman αν το studio της Warner Bros δεν εκδιώξει τον κατηγορούμενο για σεξουαλική παρενόχληση Μπρετ Ράτνερ (Brett Ratner). 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six η Γκαντόντ -που ένα μήνα πριν αποχώρησε από φιλανθρωπικό δείπνο προς τιμή του μεγαλοπαραγωγού Ράτνερ— έχει κηρύξει πόλεμο στο στέλεχος και συμπαραγωγό μέσω της εταιρίας του RatPac-Dune Entertainment στο κινηματογραφικό reboot της "Wonder Woman".

"Εϊναι σκληρή και δεν υπαναχωρεί από τις αξίες της" λέει η πηγή στο δημοσίευμα για την ισραηλινή Γκαντόντ. "Επίσης ξέρει ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεσε. Θα χτυπήσει τον Ράτνερ εκεί που τον πονάει. Στο πορτοφόλι του. Επίσης γνωρίζει ότι η Warner Bros. θα πάρει το μέρος της. Δεν μπορούν να καλλιεργούν ένα μύθο για μια γυναίκα με δύναμη και σθένος όταν συμπαραγωγός είναι ένας άντρας που έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον γυναικών" τονίζει.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι βάζει στον πάγο τις σχέσεις της με τον Ράτνερ μετά από καταγγελίες εις βάρος του από τις Ολίβια Μαν & Νατάσα Χένστριτζ. Ο Ράτνερ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες εις βάρος του.
Wonder Woman 2: Η επιστροφή της Αμαζόνας έχει ημερομηνία

Πρόσφατα η Γλαντότ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram. Σε αυτή γράφει.

"Ο εκφοβισμός και η σεξουαλική παρενόχληση είναι ανεπίτρεπτες καταστάσεις. Στηρίζω όλες αυτές τις θαρραλέες γυναίκες που αντιμετώπισαν τους φόβους τους και μιλούν ανοιχτά. Μαζί είμαστε δυνατές. Είμαστε όλες ενωμένες σε αυτές τις εποχές της αλλαγής". Η Warner Bros δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επάνω στο δημοσίευμα.

Η Γκαντότ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στο Justice League και έχει κάνει ανταρσία κατά των αρπακτικών. Αν είναι τελικά μια πραγματική Wonder Woman το Χόλιγουντ θα δείξει. Η Γκαντόντ φωτογραφήθηξκε για το περιοδικό ELLE US.

Φωτογραφημένη για το τεύχος Δεκεμβρίου 2017 από την Paola Kudacki -γυναίκα φωτογράφο- φοράει δημιουργίες των Louis Vuitton, Saint Laurent, Gucci και κοσμήματα Tiffany & Co..