Χαμός στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής το απόγευμα της Δευτέρας.

Επίκεντρο της έντασης στα γραφεία του ΣΚΕΑΝΑ στην Πάτρα, ο Γιώργος Κοτοπούλης που δέχτηκε τα δεκάδες πυρά των μελών του που ξαφνικά βρέθηκαν από το… πουθενά και με βάση πάντα το γράμμα του νόμου, εκτός του συλλόγου, αφού τα μητρώα τους είχαν διαγραφεί. Η πλειοψηφία των παρευρισκομένων προσήλθαν θέτοντας ενστάσεις επί της διαδικασίας.

Από την πλευρά του ο κ. Κοτοπούλης υποστήριξε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο σύλλογος είχε προχωρήσει σε εκκαθάριση μητρώου, χωρίς όμως να δεχθεί αιτήσεις (όπως υποστήριζε ο ίδιος) για την ανανέωση των μητρώων τους.

Κάτι που όμως έφερε ακόμα μεγαλύτερη ένταση εκ μέρους ορισμένων επιχειρηματιών που υποστήριξαν καταθέτοντας και τις σχετικές αποδείξεις ότι είχαν κάνει τις αιτήσεις χωρίς όμως να λάβουν απάντηση κατηγορώντας επί της ουσίας τον κ. Κοτοπούλη ότι δεν ήθελε να τους γράψει.



Ένταση στην Γενική Συνέλευση του ΣΚΕΑΝΑ - (part 1)

Όλα αυτά ενώ ο σύλλογος είναι να προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε εκλογές.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι οι αρχαιρεσίες του συλλόγου είχαν αναβληθεί, αφού σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, υπήρχε κίνδυνος οι αρχαιρεσίες να βγουν άκυρες, καθώς τότε η δικαστική αντιπρόσωπος είχε κρίνει εκπρόθεσμα τα μητρώα των μελών, ενώ είχε παραιτηθεί και η εφορευτική επιτροπή από την διαδικασία.

Ζητούμενο για τους επαγγελματίες της εστίασης,  εκ των οποίων αποχώρησαν από την αίθουσα, εκνευρισμένοι είναι τι θα γίνει τώρα. Αν δηλαδή ο σύλλογος προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού του συμβουλίου, με μόλις 107 μέλη. Όσων δεν έχουν διαγραφεί τα μητρώα τους από τα αρχεία του συλλόγου.

Στο μεταξύ σε ανακοίνωση του ο σύλλογος τονίσε τα εξής: "Η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΚΕΑΝΑ αναβάλλεται λόγω έλλειψης απαρτίας. Σύμφωνα με το καταστατικό η Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στις 16:00, στα γραφεία του Συλλόγου Αράτου 21 στον 4ο όροφο". Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες του patrasevents.gr.


Ένταση στην Γενική Συνέλευση του ΣΚΕΑΝΑ - (part 2)