Το βράδυ της Κυριακής, πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο τα βραβεία MTV EMA και η Rita Ora, παρουσιάστρια της βραδιάς, ήταν η star που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η γνωστή τραγουδίστρια, επέλεξε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα μακρύ λευκό μπουρνούζι και πετσέτα στα μαλλιά. Η Rita Ora ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά πανάκριβα κοσμήματα.

Λίγο αργότερα ανέβηκε on stage φορώντας ένα λίγο πιο κοντό μπουρνούζι. Η ίδια φαινόταν να νιώθει υπέροχα με το outfit που επέλεξε και γιατί να μην νιώθει καθώς αυτό το look πρέπει να είναι το πιο άνετο που έχει εμφανιστεί ποτέ σε σκηνή και κόκκινο χαλί βραβείων. 

Δείτε παρακάτω βίντεο από το instagram της Rita Ora. Μάλιστα, στο ένα βίντεο η star δείχνει τη διαδρομή της από τον καναπέ του σπιτιού της στα βραβεία, θέλοντας να δείξει ότι εμφανίστηκε με το μπουρνούζι γιατί ξεχάστηκε!   

Made it just in time to host @mtvema going live Now! Stay tuned to my Instagram throughout the show for a chance to come and meet me live on tour! Whos watching?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Ora (@ritaora) στις


Rita Ora llega en una bata de baño a los premios MTV EMA 2017