Μαρίζα Ρίζου live στη Πάτρα
Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Έναν χρόνο μετά τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στη Πάτρα και την Αίθουσα Αίγλη έτοιμη να μεταμορφώσει και πάλι τα βράδια μας με τους ρυθμούς, τις μελωδίες και την απολύτως επικοινωνιακή σκηνική της παρουσία.

Λαμπερή, θεατρική, ρυθμική και χειμαρρώδης, αλλά και συναισθηματική και εσωστρεφής όταν χρειάζεται, η τραγουδοποιός, που τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει διαρκώς ευχάριστα με τα τραγούδια και την παρουσία της, μας καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, αλλά κυρίως να ονειρευτούμε μαζί της. Όπως εξάλλου λέει και το ομότιτλο τραγούδι που έγραψε πρόσφατα για τη θεατρική παράσταση της “Μαντάμ Σουσού”, «Αν πρώτα δεν ονειρευτείς βλαξ, πώς θα το ζήσεις…;»:

Με τραγούδια όπως το «Μια άλλη ευτυχία»,«Πετάω», «Είναι μικρή η ζωή», «Πάμε μια βόλτα» που ανήκουνστην προσωπική της δισκογραφία, αλλά καιπολύ αγαπημένα της κομμάτια άλλων,μεταμορφωμένα όμως και ενταγμένα στον προσωπικό της ήχο, φτιάχνει ένα κράμα μεσογειακής αύρας, latinαρωμάτων και θεατρικής τρέλας, στοιχείο που όσοι την έχουν δει έστω και μια φορά live ξέρουν καλά ότι τη χαρακτηρίζει.

Το κορίτσι που μπορεί απρόβλεπτα και αναπάντεχα ανάμεσα στα τραγούδια να κάνει standupcomedyκαι αμέσως μετά να πει το «Ζητάτε να σας πω» και να μας συγκινήσει μέχρι δακρύων, επιστρέφει στη Πάτρα την Παρασκευή 1 Δεκεμβριου 2017 στην Αίγλη Πολυχώρος Πολιτισμού Δήμου Πατρέων.

Μαζί της οι : Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι, Βαγγέλης Κατσαρέλης - τρομπέτα, Δημήτρης Κουζής – βιολί, μαντολίνο, Γιώργος Κωστελέτος -Τύμπανα, Γιώργος Μουχτάρης - κοντραμπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Μαρίζα Ρίζου live στη Πάτρα
Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Προπώληση εισιτηρίων
13€
Ειδικές κατηγορίες
11€
Ταμείο την ημέρα της συναυλίας
15€

Σημεία προπώλησης
Discover Bookstore
Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
Το Θρανίο
viva.gr & δίκτυο viva ( Mediamarkt , Seven Spots )
11876

ώρα έναρξης 22:00
Πληροφορίες / κρατήσεις πάσων: 6972807170

διοργάνωση : Mojo Live , Menta ART Events