Μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν έρθει πολύ κοντά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου στη Realnews. Η δημοσιογράφος και ο αθλητής του bodybuilding φέρονται να μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, τις ίδιες εμπειρίες και να διανύουν μια ιδιαίτερα τρυφερή περίοδο. Κάνουν συχνές κοινές εμφανίσεις, χωρίς να τους απασχολούν οι ψίθυροι που φουντώνουν για τη μεταξύ τους σχέση.

«Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και κάτι διαφορετικό, θα το κάνουμε οι ίδιοι», ξεκαθαρίζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Realnews. Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά τον περασμένο Ιούνιο, αμέσως, μετά την ολοκλήρωση του Survivor. «Έκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ένιωθε τον Κωνσταντίνο περισσότερο κοντά της. Μετά το Survivor η Ευρυδίκη κράτησε επαφή και με άλλα άτομα από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο είναι πιο κοντά, καθώς τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό», εξηγεί άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της αθλητικογράφου.

Η πιο πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στην αθλητική εκδήλωση «Santorini Experience» φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες. «Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος νρέθηκαν εκεί για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια. Κατάφεραν να συνδυάσουν ιδανικά την εμφάνισή τους στο event με ένα μαγευτικό τριήμερο στη ρομαντική Σαντορίνη. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο», καταλήγει η ίδια πηγή.