Στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη, στη σκηνή του North Live Stage, εμφανίζεται μία κοπέλα που ξεκίνησε από την Πάτρα για να φτάσει και να ανοίξει τα φτερά της στην Αθήνα.

Ο λόγος για την Μαρίνα Νικολοπούλου, μία υπέροχη τραγουδίστρια που σπούδασε και είναι πτυχιούχος του Πατραϊκού Ωδείου, έχοντας κερδίσει το Πατρινό κοινό με τις εμφανίσεις της σε διάφορα μαγαζιά της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η Πατρινή τραγουδίστρια εδώ και 1,5 μήνα περίπου εμφανίζεται στο North Live Stage, δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Ανδρέα Στάμο, την Ελένη Τζαβάρα και τον Κώστα Αγέρη.

Η Μαρίνα Νικολοπούλου έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, σε ένα μαγαζί που έχει κάνει αίσθηση μέχρι ώρας στην νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας.

Μάλιστα, η ίδια βρισκόμενη σε μία συνεχή ανοδική πορεία, ετοιμάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι. Έτσι, μία ακόμα τραγουδίστρια από την Πάτρα, ξέφυγε από το στενό πλαίσιο της αχαϊκής πρωτεύουσας, δοκιμάζοντας την τύχη της στην Αθήνα.

(Οι φωτογραφίες είναι του Θοδωρή Ψιάχου).