Στις 12 και 19 Νοέμβρη στηρίζω Ν. Ανδρουλάκη γιατί πιστεύω πως η Δημοκρατική Παράταξη χρειάζεται έναν ηγέτη φρέσκο, συγκροτημένο, με ευρωπαϊκή εμπειρία. Ψηφίζω Ανδρουλάκη γιατί είχε την πιο πολιτικοποιημένη προεκλογική εκστρατεία.

Με συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και παράλληλα ριζοσπαστικές προτάσεις για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών: από τα κόκκινα δάνεια μέχρι τους θεσμούς και τη δημόσια Διοίκηση. Ψηφίζω Ανδρουλάκη γιατί θέλω ένα κόμμα ανανεωμένο, θεσμικό, που θα σέβεται το ρόλο των μελών και των οργάνων του.

Επιλέγω συνειδητά κάποιον που έμεινε στην παράταξη στα «πέτρινα χρόνια», αλλά συγχρόνως έχει τη δυνατότητα να ανοίξει τον νέο φορέα σε πλατύτερες κοινωνικές μάζες. Έναν άνθρωπο άφθαρτο, απλό και ουσιαστικά νεωτεριστή.

Έναν πολιτικό που μιλάει λαϊκά δίχως όμως να λαϊκίζει. Και φυσικά προτιμώ τον Νίκο Ανδρουλάκη διότι αισθάνομαι πως θα εκφράσει κατά προτεραιότητα τα αιτήματα της γενιάς της κρίσης. Της γενιάς που θα κληθεί να διαχειριστεί το αύριο του τόπου και να σηκώσει την Ελλάδα ψηλά.