Ο πολυτάλαντος Τζέιμς Φράνκο δεν λέει να ησυχάσει. Ηθοποιός, συγγραφέας, σπουδαστής φιλοσοφίας, παραγωγός και σκηνοθέτης ο Φράνκο μίλησε στον Έρικ Κον του IndieWire αποκαλύπτοντας ότι η υποκριτική τον έχει "απογοητεύσει".

"Πάντα αγαπούσα τις ταινίες από πολύ νεαρή ηλικία. Έβλεπα ταινίες και πραγματικά δεν καταλάβαινα πώς γυρίζονταν. Σκεφτόμουν ότι όλα αυτά τα παιδιά στο "Στάσου πλάι μου" και στο "Γκούνις" ήταν γεννημένα για να κάνουν αυτό και στη συνέχεια καθώς μεγάλωνα συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν κι άλλοι τόποι για να αναπτυχθούν διαφορετικά είδη απασχόλησης" είπε ο ηθοποιός που την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε το βραβείο Vanguard.

Επίσης συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν και άλλες πτυχές της κινηματογραφικής παραγωγής που τον ενδιέφεραν και ότι οι ευθύνες του ως ηθοποιός δεν τον κάλυπταν πραγματικά, μια διαπίστωση που τον ώθησε να πάει σε σχολή κινηματογράφου για να "μάθει να λέει τις ιστορίες από μια διαφορετική θέση".

"Όντας λάτρης του κινηματογράφου, νομίζω ότι αυτό με απελευθέρωσε. Όταν ήμουν μόνο ηθοποιός αισθανόμουν απογοητευμένος... περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήταν πραγματικά πολύ εύκολο να ερωτευτείς με τη διαδικασία της συνεργασίας" είπε.