Είναι ένα κορίτσι που μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όμως έχει ζήσει στην Πάτρα και μάλιστα τα καλύτερα της χρόνια, ως φοιτήτρια.

Ο λόγος για την Χριστίνα Λυκοπούλου που σπούδασε στην Πάτρα στην Θεατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και υποκριτική στη δραματική σχολή Ιασμος, στην Αθήνα.

Πλέον  ετοιμάζεται για να κάνει πλέον την δική της καριέρα στον χώρο της υποκριτικής. Η όμορφη Θεσσαλονικιά από το Πανόραμα έχει όλες τις δυνατότητες. Αγαπά την υποκριτική, έχει σπουδάσει το θέατρο και ταυτόχρονα έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα σε διάφορες παραγωγές.

Συμμετείχε για παράδειγμα στο βίντεο κλιπ του Νίκου Γκάνου στο τραγούδι Last Summer, ενώ με όπλο την θέληση της, τα νιάτα της και την ομορφιά της, δηλώνει αποφασισμένη για να ακολουθήσει αυτό που αγαπάει.

Για την ώρα πάντως εργάζεται στην υποδοχή νυχτερινών μαγαζιών, ενώ ενδιαφέρεται πέρα από τον κινηματογράφο και το θέατρο και για την σκηνοθεσία. Όσοι την έχουν γνωρίσει μιλάνε για ένα ευγενικό και καλοσυνάτο κορίτσι. Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση; Δεν το συζητάμε. Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή...