Ο 2ος διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Blue Growth Patras θα γίνει στην Πάτρα, την Δευτέρα στις 13 Νοεμβρίου, παρουσία του επικεφαλής του δικτύου “Aephoria.net” Πέτρου Κόκκαλη και σημαντικών επιστημόνων - ομιλητών και κριτών.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου την Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 θα διεξαχθεί ο δεύτερος διαγωνισμός Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας πάνω στη θαλάσσια οικονομία.

To Blue Growth Patras πραγματοποιείται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το δίκτυο βιώσιμης επιχειρηματικότητας “Aephoria.net”, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν μετά την αξιολόγηση από το advisory board του “Aephoria.net”, είναι 7 συνολικά και θα διαγωνιστούν ζωντανά στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, όπου θα πρέπει μέσα σε 10 λεπτά να πείσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό για την αξία της επιχειρηματικής τους πρότασης.Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στο τέλος της εκδήλωσης.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι:

• Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δήμου Πειραιά, leader του BlueGrowth και του δικτύου “Aephoria.net”

• Σπύρος Συρμακέσης, Αντιπρύτανης για την Έρευνα και Ανάπτυξη του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, καθηγητής τμ. Μηχανικών Πληροφορικής, Τ.Ε.

• Οδυσσέας Κουφοπαύλος, Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών.

• Γιώργος Ευστρατιάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. Ιδρυτής της LKM Peran Consulting, Angel Ιnvestor της Teastock Financial Services.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα υπάρξουν ομιλίες - εισηγήσεις διακεκριμένων επιστημόνων πάνω σε θέματα γαλάζιας ανάπτυξης αλλά και ευκαιριών που μπορούν να δοθούν σε νεοφυείς επιχειρήσεις μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Υπό την αιγίδα της: Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών.

Διοργάνωση: Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Δυτ. Ελλάδος. Δίκτυο Aephoria.net με την υποστήριξη των: ΑΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδος, EQnomics, Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, Erasmus for Young Entrepreneurs, Digiland.

Tο πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:00-18:30 Εγγραφές

18:30-18:50 Έναρξη - Χαιρετισμοί

18:50-20:00 Start up contest - 10min live pitching

20:00-20:30 Catalizer speeches

21:15 Ανακήρυξη του νικητή του διαγωνισμού
Catalizer Speeches

• Νικόλας Θεοδώρου: Ο Νικόλας Θεοδώρου (B.Sc., M.Sc., Trainer) είναι Business Strategist & Human Development Trainer, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της EQnomics® Consulting καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Verifavia Shipping (Hellas) Ltd.

• Dr. Νίκος Ιωάννου, CEO & founder delivery.gr

• Γιώργος Ευστρατιάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε. Ιδρυτής της LKM Peran Consulting, Angel Ιnvestor της Teastock Financial Services
Ε.ΣΥ.Ν.Ε.Δ.Ε. Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδας».