"Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη σε οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακόμα και για μια αρρώστια να πάει κάποιος, δεν θα ανταποκριθεί".

Ο Αλέξης Μανθεάκης είναι ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση και γνωρίζει καλά την Αθηνά Ωνάση, τη χρυσή κληρονόμο, την εγγονή του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο ίδιος έφερε στο φως απίστευτα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8,5 χρόνια από τα 11 που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά, με μια συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο. Ο κ. Μανθεάκης παρουσίασε τον περιβόητο «κόκκινο φάκελο» στο Πρωινό και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή του πρώην ζευγαριού στην Σοφία Τουντούρη.

«Ένα μήνα μετά τον γάμο, ο Ντόντα άρχισε τη σχέση με αυτή την κοπέλα, παράλληλη σχέση για 8,5 χρόνια και η Αθηνά δεν ήξερε τίποτα. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ. Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της έλεγε ότι ήταν Αργεντίνος. Μια μέρα τον είδε σε αγώνες στην τηλεόραση κι έτσι έμαθε ποιος πραγματικά είναι.

Η Αθηνά ήταν πολύ ταραγμένη όταν την είδα πέρυσι και της είπα για τον φάκελο. Βλέπουμε μια Αθηνά σήμερα που δεν μοιάζει με τη Χριστίνα που μοίραζε δώρα, βοηθούσε τους συνεργάτες της… Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη σε οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακόμα και για μια αρρώστια να πάει κάποιος, δεν θα ανταποκριθεί.

Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι που εμπιστεύεται είναι οι δικηγόροι της που διαχειρίζονται την περιουσία της. Δεν έχει φίλες.

Η Αθηνά λάτρεψε τον Ντόντα και τα πρώτα χρόνια έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω της. Τον έβλεπε σαν θεό. Του έδωσε τα πάντα, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της γι’ αυτό».