Τώρα που μπαίνουμε για τα καλά στον χειμώνα ήρθε και η καλύτερη πρόταση για διασκέδαση στην Πάτρα!

Ένα γεμάτο πρόγραμμα και συνεργασίες που μας βάζουν να κάνουμε από τώρα τον προγραμματισμό μας κάθε Παρασκευή και Σάββατο είναι αυτά που "σφραγίζουν" την επιτυχία του Apotheosis Stage!

Προκάλεσε αίσθηση από την πρεμιέρα και συνεχίζει εξίσου δυναμικά όλη τη σεζόν! Λαϊκές φωνές και νέοι ποπ/ροκ/έντεχνοι καλλιτέχνες σε ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Πρόκειται για τους Γιάννη Μπέκα, Ευδοκία Παπαδοπούλου, Άρη Βανταράκη, Μαρία Παπαδοπούλου, Εύα Γεωβάνου, Άκη Παναγιωτίδη & Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ...


Σε μια σκηνή που αποτελεί ίσως της πιο σημαντική μουσική είδηση της πόλης, η μεγάλη επιστροφή του Apoheosis σηματοδοτεί και μεγάλες στιγμές στην μουσική σκηνή!

Το νυχτερινό κέντρο γίνεται πρωταγωνιστής της διασκέδασης τη σεζόν 2017/2018 και μας καλεί να γίνουμε μέρος της παρέας του. Το κέντρο δημιουργήθηκε με γνώμονα την άψογη αισθητική ενώ οι εκπλήξεις δεν λείπουν.

Ήδη έχει γίνει talk of the town και αυτό οφείλεται από τους θαμώνες που έσπευσαν από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του να διασκεδάσουν στα τραπέζια του.

Είναι κοινό μυστικό πια πως το "Αpotheosis" ήρθε να στεγάσει όλους όσους ξενυχτούσαν στην πόλη δίχως "καταφύγιο" που εξυψώνει την καλή ελληνική μουσική και μάλιστα μια "ανάσα" από το κέντρο της πόλης!

Εσείς; Ακόμα τριγυρνάτε στην πόλη;

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο κοντά μας!

τηλ. ρεζερβέ: 2614003080 - 6934605584