Το εταιρικό της δίκτυο πωλήσεων αποτελείται από ιδιαίτερα έμπειρους και καλά εκπαιδευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους που υιοθετούν σύγχρονες μεθόδους παροχής υπηρεσιών, όπως η συμβουλευτική, ο οικονομικός προγραμματισμός (Financial Planning) κ.λπ. Επιπλέον, ήταν η εταιρεία που εισήγαγε την Anytime, τον 1ο απευθείας ασφάλισης brand, αλλάζοντας ριζικά την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα.

✔ 1η σε Φήμη & Αναγνωσιμότητα (Tradelink Surveys 2005, 2007, 2008, 2011, 2012, 2013, 2014)
✔ Αναγνωρίστηκε ως η Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα από το “World Finance"


Περιγραφή Θέσης

Το Διοικητικό Γραφείο του Ομίλου INTERAMERICAN στην Πάτρα, ένα από τα 6 ταχέως αναπτυσσόμενα direct-management Γραφεία του Ομίλου, σύγχρονης φιλοσοφίας και εκπαίδευσης, αναζητά ταλαντούχους και ικανούς συνεργάτες και επαγγελματίες να αναλάβουν νευραλγικές θέσεις πωλήσεων και Financial Planning.

Αναπτυσσόμαστε με το όραμα να δημιουργούμε τους καλύτερους, πιο σύγχρονους επαγγελματίες και τους πιο ενθουσιασμένους πελάτες στην ασφαλιστική αγορά. Αποστολή μας είναι να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων που συμβουλεύουμε ασφαλέστερη και καλύτερη. Αν πιστεύεις ότι μπορείς κι εσύ να συνεισφέρεις στο όραμά μας, διαθέτεις τις ικανότητες και θέλεις να γίνεις μέρος της σημαντικής αποστολής μας, έλα στην ομάδας μας και θα πετύχεις μαζί μας.

Η θέση απευθύνεται αποκλειστικά σε υποψήφιους που επιδιώκουν να εργαστούν σε περιβάλλον προκλήσεων πολυεθνικής εταιρείας με ευκαιρίες εξέλιξης, δυναμικής καριέρας και υψηλών αμοιβών.

Ιδανικός υποψήφιος:

Έχει πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ, κατά προτίμηση στα Οικονομικά ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
έχει δυναμική και φιλόδοξη προσωπικότητα
Διαθέτει εξαιρετικές επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες
Εκπέμπει πάθος και ενθουσιασμό
Οραματίζεται επιχειρηματικές επιτυχίες
Επιμένει στην επίτευξη στόχων

Το «πακέτο» αμοιβών / μηνιαίων bonus παραγωγικότητας είναι άκρως ανταγωνιστικό και ελκυστικό.

Αποστολή βιογραφικών στο [email protected]