«Μάχη» για την ζωή του δίνει ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Αχαΐας, ο 29χρονος Σπύρος Αβράμης. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου, αισθάνθηκε το περασμένο Σάββατο αδιαθεσία, με υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί εκεί του είπαν ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό και του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί. Τις επόμενες ώρες όμως ο πυρετός ανέβηκε, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα και πάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ και η κατάσταση του είναι κρίσιμη, ενώ πιο σαφής εικόνα για την πορεία της υγείας του θα υπάρξει το επόμενο  48ώρο. Ο Σπύρος Αβράμης είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας beach soccer της Νάπολι Πατρών, ενώ φέτος φοράει την φανέλα του ΑΠΣ Πάτραι.

Είναι ένα παιδί με δυνατή θέληση και μεγάλη δύναμη που έχει κάνει μόνο φίλους μέσα από το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο, ενώ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, όλος ο κόσμος του του τοπικού ποδοσφαίρου προσεύχεται για αυτόν.


Στο μεταξύ συγκλονίζει το μήνυμα που έγραψε ο αδελφός του στο facebook, αποτυπώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων. «Παιχταρά μου όμορφε, πάντα σε θαύμαζα γιατί έχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγώνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου.

Μόνος σου. Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγώνα, εδώ στο Ρίο, στην ΜΕΘ, και είμαστε όλοι απέξω και σε χειροκροτάμε γιατί κάνεις καλό παιχνίδι.

Οι γιατροί μας λένε πως είσαι Τεράστιος Παίχτης! Δώστα όλα παιχταρά μου, είναι δικό σου ο αγώνας! Και φέρε ακόμα ένα μετάλλιο σπίτι, που μας έχεις φέρει τόσα. Γιατί είσαι γεννημένος Νικητής. Πρωταθλητής !Όλες οι προσευχές μας μαζί σου Αδελφέ μου. Πάρε αυτόν τον αγώνα και γέμισε μας χαρά! Σ’ αγαπάω Αδερφέ μου».