Η γνωστή δημοσιογράφος και φανατική φίλη της ΑΕΚ, Νατάσα Ράγιου, θα συντονίσει την παρουσίαση του βιβλίου ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Νίκου Αγγελίδη στο Αίγιο!

Το πολυσυζητημένο βιβλίο παρουσιάζεται αυτό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, στον πολυχώρο artcafe-bar "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ".

Η ιστορική… έκδοση αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξίδι στα αχαρτογράφητα νερά της ιστορίας της ΑΕΚ, του δικέφαλου αετού και του αθλητισμού γενικότερα.

Ο Νίκος Αγγελίδης, παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «10 στην Ενημέρωση» και του δελτίου ειδήσεων στην ΕΡΤ1, μέσα από μια εξονυχιστική έρευνα πέντε ετών, ενώνει όλο το φάσμα των ομάδων που έχουν έμβλημα τον δικέφαλο αετό, σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση έχει ήδη προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον στην τοπική κοινωνία του Αιγίου και των γύρω περιοχών και αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή.

Θα μιλήσουν ο γιατρός Λευτέρης Λημναίος και η φιλόλογος Ελένη Καβούνη, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα χρόνια της Προσφυγιάς, στη σημασία της ύπαρξης της ΑΕΚ ως κοινωνιολογικό φαινόμενο αλλά και στα γεγονότα που έφεραν τον δικέφαλο αετό κοντά στο τοπικό αθλητικό στερέωμα της περιοχής.

Θα προβληθούν ειδικά αφιερώματα με ιστορικό περιεχόμενο, φωτογραφίες, και βίντεο σε γιγαντοθόνη, από τις 302 (!) ΑΕΚ των πέντε ηπείρων, με ιδιαίτερη έμφαση στην πορεία της θρυλικής ΑΕ Αιγίου (πρώην ΑΕΚ Αιγίου και Προποντίς).

Η πολυτελής δουλειά των 300 σελίδων κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Νότιος Άνεμος και περιλαμβάνει 1000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες (αδημοσίευτες οι πιο πολλές) αλλά και δυσεύρετα αποκόμματα παλιών εφημερίδων.

Οι φίλοι του αθλητισμού και του πολιτισμού θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα διαφορετικό… κομμάτι ιστορίας, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο artcafe-bar "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" στο Αίγιο.