Την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2017 η Θεατρική Ομάδα Πάτρας Υποκριτές πραγματοποίησαν πρόβα τζενεράλε της παράστασης "Ιφιγένεια εν γένει...TRAGIC" στο θέατρο Αγορά για τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ" Νομού Αχαΐας. Θα θέλαμε να ευχαριστούμε από καρδιάς τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές της παράστασης για την ευγενική τους πρόθεση.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Θεατρική ομάδα Πάτρας Υποκριτές ύστερα από την μεγάλη επιτυχία "Ποιος σκότωσε τον William" που διακρίθηκε με πολλά βραβεία στο πανελλήνιο φεστιβάλ Καρδίτσας ,επιστρέφει με την νέα παραγωγή στο θέατρο Αγορά από 4 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο - Κυριακή και ώρα 20.30.

Είναι το έργο της Λίλιαν Δημητρακοπούλου «Ιφιγένεια εν γένει…tragic” σε σκηνοθεσία Μίλτου Παπλά.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία -παρωδία των 2 γνωστών τραγωδιών του Ευρυπίδη «ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ εν Αυλίδι & ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ εν Ταύροις» ακολουθώντας πιστά την δομή τους,δίνοντας ωστόσο μια άλλη διάσταση στο γιατί πραγματικά έγινε ο Τρωικός πόλεμος (σιγά μην έγινε για ένα πουκάμισο αδειανό για μια "Ελένη") και κατ’ επέκταση ,στην οποία θυσία ζητάνε οι εκάστοτε κρατούντες από τα αθώα θύματα τους για το καλό της πατρίδας.

Όταν η εξουσία παντρεύεται την απληστία και την έπαρση γεννιούνται εγκλήματα.

Όταν η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα συναντάει την αμάθεια, την απάθεια και την αφέλεια τότε γεμίζει ο κόσμος "Ιφιγένειες", πάντα μέσα από την μάτια των Υποκριτών χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

Γιώτα Αλεξανδρή, Άσπα Αντωνοπούλου, Γιώτα Καραλή, Ηλίας Γιαννιάς, Γιώργος Παράμερος, Γιώργος Νταλιάνης, Ελένη Καραλή-Σαρακίνη, Αναστασία Μαργαρίτη, Μιλτος Παπλάς, Άλκης Σαρακίνης, Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου, Αφροδίτη Κωνσταντινοπούλου, Βασιλίνα Γιαννάκη, Θέμιδα Ιωάννου, Σπύρος Τούμπλαρης, Ασημάκης Στρατόγιαννης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Μάχη Αντωνοπούλου.

Κρατήσεις και προπώληση εισιτηρίων κάθε μέρα από τις 12:00 στο τηλ. 6934 242400 και από το ταμείο του θεάτρου μετά τις 19:00 τις ημέρες των παραστάσεων.

Τιμή εισιτηρίου 10€ άνεργοι-φοιτητές 8€